Folkemødet: Smartphones erstatter TV-kameraet

0

Kort nyt: TV 2 Bornholm bruger smartphones og YouTube til at dække Folkemødet.

Smartphonen har forlængst taget livet af det klassiske videokamera i almindelige danske hjem, og nu ser det måske også skidt ud for de professionelle TV-kameraer. Under dette års Folkemøde i Allinge på Bornholm har TV 2 Bornholm nemlig droppet de store kameraer til en del af reportagerne fra solskinsøen.

TV 2 Bornholm har nemlig udstyret et par journalister med en smartphone i stedet for et traditionelt kamera, og med smartphonene i hånden kan journalisterne lave et interviews lynhurtigt, hvorefter den med det samme kan sendes online på Tv 2 Bornholms YouTube kanal.

Udover selve smartphonen er journalisterne udstyret med en lille clips-mikrofon, så lyden bliver optimal samt et håndholdt stativ, så optagelserne kan laves så rystefrie som muligt – og samtidig forbedrer det ergonomien.

I nedenstående videoklip ses TV2 Bornholms journalist i gang med et Interview med Liberal Alliances formand, Anders Samuelsen.

Folkemødet er for københavnere med iPhone

https://youtu.be/lba-h-B0FKY

Mere til historien

TV2 Bornholms YouTube side kan ses her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer