Blu – den bærbare smartphone

4

En smartphone du kan bære på armen. Konceptet Blu vil rejse penge til en anderledes smartphone.

Blu smartphone (koncept-billede)
Blu smartphone (koncept-billede)

En gruppe personer fra Perth i Australien arbejder på en smartphone, som er fleksibel og bærbar på armen. Navnet er ”Blu”. Gennem kickstarterportalen Indiegogo forsøger de at rejse kapital. Målet er 1 million dollars, og indtil videre har 289 personer støttet med godt 73.000 dollars.

Den fleksible bærbare smartphone skal baseres på Android-systemet, og målet er at skabe en holdbare enhed der tilmed er vandtæt.

På specifikationslisten finder vi Qualcomm Snapdragon 810 processor, 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Det hele skal veje 170 gram og måle 254 x 55 x 4.5 millimeter. Selve skærmen vil have en størrelse på 5,3 tommer (F-OLED). I Blu bliver der også plads til 13 megapixels kamera, GPS, wi-fi og Bluetooth.

Når man ser på videoen optræder Blu rigtigt flot og lækkert, men umiddelbart kan det tænkes, at den bliver knapt så fix og smart, når eller hvis, den bliver til virkelighed, men bedøm selv herunder.

Folkene bag Blu indikerer en retailpris på 799 dollars. Det store spørgsmål er, om tankerne om en sådan type telefon holder, og om forbrugerne eventuelt vil købe produktet, såfremt det blev til virkelighed.

Skærme der kan rulles er på vej

Video: Se visionerne for Blu

https://www.youtube.com/watch?v=jnMFXgtqjOM

Video: Udviklerne fremviser en prototype

https://www.youtube.com/watch?v=l6m3-9Cd7Og

Galleri: Koncept-billeder af Blu

Mere til historien

I 2008 afslørede Nokia på The Museum of Modern Art i New York konceptmobilen Nokia Morph, som netop var en fleksibel arm-bærbar telefon. Blu har tydelige paralleller til Nokia Morph.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer