Bedre batteritid og kamera – HTC One M9 opdateres

0

Ny opdatering er netop nu på vej til HTC One M9. Forbedret batteritid og tweaks til kameraet er blandt nyhederne.

HTC er netop nu på vej med den anden opdatering til deres topmodel One M9. Igen er der lagt vægt på at forbedre kameraet, men også bedre batteritid og optimering af opladningsteknologien er der blevet plads til blandt forbedringerne.

HTC One M9
HTC One M9 (Foto: MereMobil.dk)

I den første opdatering til One M9 fik HTC ros for at have forbedret kvaliteten af de billeder, som kameraet i topmodellen indfangede. Flere anmeldere havde udtalt, at kameraet knap kunne kaldes middelmådig, men med den første opdateringen, blev deres skuffelse til en lettere tilfredsstillelse.

– HTC One M9 test – et deja-vu

Det har HTC nu arbejdet videre med, og fortæller der er blevet arbejdet med at ”nedsætte grønne og gule skær i billeder med ekstreme lysforhold”, således resultatet fremstår langt mere realistisk.

Der er også blevet arbejdet med auto-eksponering, så billederne bliver mindre udvaskede under stærke lysforhold. Sidst men ikke mindst har HTC forbedret billedbehandling under svage lysforhold, så der opleves mindre støj og højere skarphed.

Opdateringen fokuserer desuden på at nedsætte batteriforbruget, specielt når batteritunge applikationer som Facebook og YouTube anvendes. Dertil er der blevet lavet optimeringer til ”Quick Charge”-teknologien, således telefonens varmeudvikling er blevet mindsket.

Web-TV: HTC One M9 er desværre skuffende

Dermed tager HTC endnu et skridt for at tilfredsstille kunderne, og følger dermed trop fra deres tidligere topmodeller, hvor der også er blevet udsendt flere opdateringer med fejlrettelser.

Opdateringen er netop begyndt at ramme de første europæiske markeder, her har Danmark tidligere har været blandt de første, til at få opdateringerne fra HTC, der som vanen tro udsendes via OTA (Over The Air).

HTC oplyser til MereMobil.dk, at softwaren ruller ud i Danmark netop nu. Den startede onsdag den 10. juni 2015 klokken 11.

Efter opdateringen vil telefonens softwareversion blive ændret til 1.40.401.5, men det er fortsat Android 5.0.2 Lollipop, som HTC har arbejdet med i opdateringen.

Mere til historien

For en gangs skyld er opdateringen i Europa frigivet fø, den rammer det amerikanske marked. Her forventes den først ude ved forbrugerne i løbet af næste måned. Det samme gælder for hjemmemarkedet i Taiwan.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer