Samsung Galaxy S6 mister hukommelsen

8

Det kniber med hukommelsen på Samsungs nyeste flagskib Galaxy S6. En fejlretning er på vej.

Samsung Galaxy S6 har alvorlige problemer med hukommelsen. Det skriver Tek.no, som citerer flere internationale medier blandt andet Forbes, Business Time og Samsungs britiske Facebook side.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Problemet med hukommelsen på Samsungs nye flagskib giver sig udslag i, at telefonen bliver langsom, eftersom hele hukommelsen bliver fyldt op, efterhånden som brugeren starter og afslutter applikationer. Helt konkret er problemet, hvordan telefonen administrer tildelingen af RAM til applikationerne, og hvordan den tildelte ressource frigives igen.

Normalt frigives den tildelte RAM, når en kørende applikation lukkes ned, men på Samsung Galaxy S6 bliver den tildelte RAM ikke frigivet igen, og dette fylder hele telefonens hukommelse op, efterhånden som brugeren starte og stopper applikationer på telefonen.

Læs testen af Samsung Galaxy S6

Fejlretning på vej

En løsning skulle dog, ifølge Samsungs britiske Facebookside, være lige på trapperne.

Indtil en opdatering bliver rullet ud, så er den mest effektive midlertidige løsning simpelthen manuelt at lukke alle applikationer ved hjælp af Androids indbyggede taskmanager. Alternativ kan man også genstarte telefonen, ved at slukke og derefter tænde igen. Derved bliver alle aktive applikationer automatisk lukket ned, og hukommelsen bliver frigivet.

Fejlen er dog muligvis slet ikke Samsungs skyld, da Lolipop versionen af Android indholder et kendt problem med håndteringen af netop RAM.

Mere til historien

Se MereMobil.dk web-TV indslaget om Samsung S6 her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer