Her kører en Android-app på Windows 10

0

Microsoft arbejder på at kunne portere apps fra Android og iOS til den kommende Windows 10 platform. Se en demo her.

Microsoft arbejder hårdt på at udvide udvalget af applikationer til Windows Phone systemet, men indtil videre har det ikke været en overvældende succes, at få udviklerne til at lave applikationer til Windows Phone. Selv populære applikationer såsom Facebook mangler stadigvæk en officiel udgivelse på Windows Phone, hvilket har fået Microsoft til at udvikle sin egen applikation til Facebook. Men det skal mere til, hvis Microsoft skal have medvind til Window Phone. Derfor har Microsoft skifte taktik. Det skriver Tek.no

Microsofts Agnieszka Girling fremviste under BUILD konferencen  en Android applikationer, som var poteret til at køre på Windows 10
Microsofts Agnieszka Girling fremviste under BUILD konferencen en Android applikationer, som var poteret til at køre på Windows 10

Vi kunne på MereMobil.dk allerede i sidste uge fortælle om Microsofts planer om portere applikationer fra iOS og Android til Windows 10, men nu er der kommet mere nyt på banen. Microsoft demonstrerede nemlig en fungerende applikation på BUILD konferencen, og en optagelse er nu frigivet på YouTube.

Portering er vejen frem

Microsofts Agnieszka Girling fremviste under BUILD en Android app, som var poteret til at køre på windows 10. Under demonstrationen blev der benyttet en Lumia 1520 med Windows 10.

Android applikationer baseret på Java og C++ og iOS applikationer vil således kunne konveres til Windows 10. Dette gøres via en opdatering til Microsofts Visual Studio, der gør det muligt at kopiere Object C udviklede applikationer, direkte ind i Visual Studio.

Videoen fra BUILD konferencen kan ses herunder.

Mere til historien

Windows 10 forventes at blive lanceret til mobiltelefoner senere på året.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer