Derfor elsker vi vores smartphone

0

Smartphonen betyder rigtigt meget i vores hverdag, men hvorfor? Her får du en flig af svaret.

Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A5

Smartphonen er hverdag hos 77 procent af de danske familier, ifølge Danmarks Statistik. Spørgsmålet er, hvorfor vi tilsyneladende er så glade for den lille digitale assistent i lommen?

På MereMobil.dk stillede vi spørgsmålet til læserne af vort nyhedsbrev samt følgerne på Facebook, om hvorfor vi netop elsker vores smartphone. Der er ikke tale om en videnskabelig undersøgelse, men en ”nede på jorden”-rundspørge.

Én ting overraskede mig, da besvarelserne begyndte at tikke ind i mailboksen og på Facebook. Mobilbank er tilsyneladende den funktion i smartphonen, som flest holder mest af.

Jeg er godt klar over, at mange går i banken fra mobilen, men jeg var ikke opmærksom på, at banken blev vurderet som den funktion, der er øverst på listen over elskede features.

Kameraet kom ind på tredjepladsen, og er en lille smule mere populært end sociale medier.

Nu kan man jo ikke bruge sådan en rundspørge som denne til ret meget, andet end konstatere, at dem som har svaret åbenbart er glade for bankmuligheden i lommen.

Her er de fem funktioner flest har angivet som årsagen til, at de elsker deres smartphone.

  1. Netbank
  2. Kamera
  3. Sociale medier
  4. Navigation / GPS
  5. Underholdning

Mere til historien

Rigtigt mange bruger smartphonen som den primære nyhedskilde, viser en undersøgelse fra YouGov og Telmore. TV kommer ind på andenpladsen med 31 procent.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer