Chipolo finder dine nøgler

1

Med en Chipolo i nøgleringen er det blevet lettere at finde dine tabte nøgler. Dimsen fungerer via en app på din smartphone.

Chipolo
Chipolo

Når nøglerne bliver væk, kan de hurtigt findes igen, hvis den Bluetooth-baserede Chipolo dims sidder i nøgleringen.

Det lille elektroniske tag med en tykkelse på fem millimeter spiller sammen med en applikation på smartphonen (Android, iOS, Windows Phone). Inden for en rækkevidde på 60 meter kan app’en vise hvor langt din telefon er fra eksempelvis nøglerne.

Du kan også deltage i et netværk af andre Chipolo-brugere, som kan hjælpe dig med, at finde dine tabte ting. Funktionen er umiddelbart smart tænkt, men kræver en kritisk masse af brugere, før egentlig, at have en værdi.

Christian Lamberth
Christian Lamberth har rettighederne til Chipolo i Danmark

Der sidder et lille batteri i Chipolo som holder strøm i op til seks måneder. Brugeren kan selv udskifte batteriet der er af typen CR2025.

Systemkravene er på iPhone, at du har iOS 7 eller nyere. Android-mobiler skal køre på Android 4.3 eller nyere og have Bluetooth 4.0. PÅ Windows Phone er kravet version WP 8.1 og Bluetooth 4.0.

Det er tillokkende med en Chipolo, men prisen på 295 kroner, plus forsendelse på 29 kroner fra Chipolo.dk, synes jeg lyder som værende lige i overkanten. Inklusive forsendelse kan den købes via Chipolos internationale website for 236,50 kroner.

I øvrigt vider en engelsk undersøgelse, at man bruger 10 minutter hver dag, på at lede efter ting. Det er præcis her, at et produkt som Chipolo kan være en hjælp.

Vi har fornyligt skrevet om en anden iværksætter-idé på mobilfronten. Nabby er en nytænkning af en babyalarm, der fungerer med en lille elektronisk enhed, der ligger hvor barnet sover samt en app på telefonen. Læs her vores test af Nabby.

Mere til historien

Rettighederne til Chipolo i Danmark har den 20-årige iværksætter Christian Lamberth fået. Han studerer økonomi på Aalborg Universitet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer