Samsung virtual reality headset fungerer med Galaxy S6

0

Samsung Gear VR kommer i opdateret udgave, der understøtter Galaxy S6 og S6 Edge.

Samsung Gear VR Innovator Edition
Samsung Gear VR Innovator Edition

Det futuristiske produkt Samsung Gear VR, som er en virtual reality brille, har hidtil kun fungeret med Samsung Galaxy Note 4, men nu kommer Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge med på kompatibilitetslisten. Det skal lige siges, at det kræver en ny udgave af VR-brillen, kaldet Gear VR Innovator Edition, før det virker.

I Gear VR sættes telefonen ind i den store brille, og skærmen på telefonen fungerer som projektor i skabelsen af virtual reality oplevelsen.

Jeg har set lidt af en Coldplay koncert på Gear VR, og det var en ret cool oplevelse. Når jeg drejede hovedet, så kunne jeg se mig omkring i salen. Ret vildt men lidt klodset, at sidde med sådan nogle briller på.

Læs om Galaxy S6 og S6 Edge

Opdateret design

På Gear VR Innovator Edition er de remme der holder det hele fast på hovedet, blevet redesignet, så man får en bedre balance af vægten. Der er også kommet mekanisk ventilation, så Gear VR skulle være mere behagelig, hvis den anvendes i længere tid af gangen.

Der er desuden i den nye Gear VR indsat en USB-port, så telefonen kan oplades mens den benyttes.

Virtual reality headsettet lider stadig under indholdsmangel. Her er man stadig overladt til Samsung, Oculus og deres samarbejdspartnere, da det kræver særligt 360 graders-indhold for at virke, og her er udvalget af spil og film stærkt begrænset.

Det er uklart hvornår Samsung Gear VR Innovator Edition kommer til salg på verdensmarkedet.

Spec-duel: Galaxy S5 mod Galaxy S6

Video: Samsung Gear VR

Mere til historien

Når en telefonen sættes i Gear VR splittes billedet i to – et til hvert øje. Herefter skaber softwaren den virtuelle 360 graders oplevelse.

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer