ReShopper er snart klar til Android

1

Den populære danske applikation, ReShopper, som gør det nemt at købe og sælge brugte børneting og tøj er endelig på vej til Android.

Reshopper
Reshopper

Den danske iOS-applikation ReShopper har længe været utrolig populær hos særligt småbørnsmødre. App’en gør det nemt og enkelt, at købe og sælge brugt børnetøj og og børnerelateret udstyr.

ReShopper er bygget op på den måde, at hvis du vil købe, så søger den på de ting der er til salg i nærheden af dig (du indstiller selv afstanden). På samme måde hvis du vil sælge, så sættes varerne til salg i “dit område”.

En vare er desuden super enkel at oprette. Fra start til din vare er til salg i ReShopper-app’en er der kun få klik. Og har du gjort mange handler eller synes en bestemt bruger har en række gode ting til salg, så kan du følge denne.

ReShopper kom til iPhone i starten af 2013, og lige siden har småbørnsmødre med hang til brugtsalg, med en Android-telefon i lommen, altså ventet. Nu er ventetiden snart ovre. Der testes i stor stil på Android-versionen, og det ventes det kun er de sidste småjusteringer der mangler.

Applikationen kommer desuden med et nyt design, som selvfølgelig også kommer til iPhone-versionen.

Den præcise lanceringsdato for Android-udgaven er endnu ikke klar, men det ventes at ske i løbet af april måned.

MereMobil.dk følger nøje med i udviklingen af ReShopper-applikationen til Android, og holder dig selvfølgelig opdateret når den er klar til download.

ReShopper til iOS er aktuelt hentet mere end 100.000 gange.

Køb og sælg brugt fra din iPad

Mere til historien

Du kan skrive dig op på ReShopper.com og være en af de heldige, som kan teste ReShopper til Android. Læs hvordan du gør det her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer