Det kræver Windows 10 af din hardware

Her kan du se hvilke krav, der er til din hardware, hvis du vil køre Windows 10.

Windows 10Der er kommet nye retningslinjer og hardwarekrav fra Microsoft, til det kommende Windows 10.

Hvis vi ser på kravene til PC’ere med Windows 10, så ser det nu ganske rimeligt ud.

Afvikler du en 32-bit version af Windows 10, skal der 16 GB lagerplads til, hvorimod det kræver 20 GB til 64-bit versionen. Det skriver Computerworld.dk

Hvad angår hukommelse, kræves der kun henholdvis én og to gigabyte RAM. Så det ser ud til, at Windows 10 er ganske letkørende.

For at komme piratkopiering til livs, så bliver Windows 10 gratis.

Med Windows 10 vinker vi samtidig farvel til det gamle BIOS system. Et af kravene, der stilles til både telefoner og PC’er er, at de skal kunne køre UEFI, der er efterfølgeren til BIOS.

Kravene, der stilles til sikkerhed er, at det skal foregå via TPM, Trusted Platform Module, der er den internationale standard for kryptering.

Windows 10 understøtter telefoner med skærmstørrelser fra tre til otte tommer. Og til computer og tablets til forbrugermarkedet er minimumskravene otte tommer.

- Windows 10 til telefoner er ude til test

Indtil videre har Microsoft haft deres fokus på telefoner i den lavere ende af skalaen og ikke på high end-modeller. Med det kan komme til at se anderledes ud med Windows 10, hvor man har retningslinjer for solide opløsninger på 2560 x 2048 pixel og 4 GB hukommelse.

Mere til historien

På WinHEC-konferencen (Windows Hardware Engineering) i Kina kom det frem, at Windows 10 bliver lanceret i 190 lande og på 111 sprog til sommer.

Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Windows 10 lukker om to år

Kører du Windows 10, skal du inden længe overveje at opdatere til Windows 11.

(mere…)
Vil Samsung droppe Google og tilføje Bing?

Samsung overvejer, ifølge rygterne, at droppe Google som søgemaskine i telefonerne. Kan Bing erstatte Google?

(mere…)
Sådan tilføjer du Snapchats linser til dit næste Teams-møde

Snapchat kan nu bruges i Microsoft Teams. Brugerne kan vælge blandt 26 linser f.eks. forvandling til tegneseriefigur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram