Det kræver Windows 10 af din hardware

0

Her kan du se hvilke krav, der er til din hardware, hvis du vil køre Windows 10.

Windows 10Der er kommet nye retningslinjer og hardwarekrav fra Microsoft, til det kommende Windows 10.

Hvis vi ser på kravene til PC’ere med Windows 10, så ser det nu ganske rimeligt ud.

Afvikler du en 32-bit version af Windows 10, skal der 16 GB lagerplads til, hvorimod det kræver 20 GB til 64-bit versionen. Det skriver Computerworld.dk

Hvad angår hukommelse, kræves der kun henholdvis én og to gigabyte RAM. Så det ser ud til, at Windows 10 er ganske letkørende.

For at komme piratkopiering til livs, så bliver Windows 10 gratis.

Med Windows 10 vinker vi samtidig farvel til det gamle BIOS system. Et af kravene, der stilles til både telefoner og PC’er er, at de skal kunne køre UEFI, der er efterfølgeren til BIOS.

Kravene, der stilles til sikkerhed er, at det skal foregå via TPM, Trusted Platform Module, der er den internationale standard for kryptering.

Windows 10 understøtter telefoner med skærmstørrelser fra tre til otte tommer. Og til computer og tablets til forbrugermarkedet er minimumskravene otte tommer.

Windows 10 til telefoner er ude til test

Indtil videre har Microsoft haft deres fokus på telefoner i den lavere ende af skalaen og ikke på high end-modeller. Med det kan komme til at se anderledes ud med Windows 10, hvor man har retningslinjer for solide opløsninger på 2560 x 2048 pixel og 4 GB hukommelse.

Mere til historien

På WinHEC-konferencen (Windows Hardware Engineering) i Kina kom det frem, at Windows 10 bliver lanceret i 190 lande og på 111 sprog til sommer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer