Blockbuster understøtter nu Chromecast

Blockbuster åbner nu for Chromecast-understøttelse på Android. iOS brugere må vente lidt endnu, men er meget snart med, lover TDC.

Blockbuster er blandt de nyeste skud stammen, når det handler om streaming-tjenester i Danmark. Efter salget af det velkendte Blockbuster brand til TDC tidligt i 2014, er der sket meget inden for film og streaming-tjenester.

TDC, Blockbuster, film

Blockbuster nu med Chromecast (Foto: TDC)

TDC foretog i vinteren 2014 en relancering af Blockbuster-konceptet, med fokus på digital filmudlejning. Det handler om hurtig adgang til de nyeste titler, og det skal ske digitalt, brugervenligt og billigt for at kunne konkurrere med de mange andre digitale tjenester, har TDC erkendt.

Chromecast hitter i Danmark – presser Apple TV

Derfor er de nu også hurtigt ude med lige det forbrugerne ønsker – Chromecast understøttelse.

Om understøttelsen af Chromecast i Blockbuster applikationen til Android, fortæller presserådgiver hos TDC Group, Mette Marie Rasmussen, til MereMobil.dk; ”Det let at kunne få filmen op på den store skærm. Det spiller en stor rolle for den samlede filmoplevelse og øger brugervenligheden væsentligt”.

Selvom det i dag kun er Android der kommer med på Chromecast-vognen, så varer det ikke længe inden applikationen på iOS får samme understøttelse. Mette Marie Rasmussen fortæller, at bolden ligger hos Apple, hvor applikationen lige nu afventer grønt lys. Der er derfor højst tale om uger, inden iOS-brugere får samme glæde af deres Chromecast og Blockbusters app.

Med Blockbuster på Chromecast-bølgen, er der efterhånden ved at brede sig et godt udvalg af danske tjenester, der gør brug af Chromecast. Ligeså er udvalget af applikationer fra udlandet også voksende. Således kunne vi berette om tusindvis af nye Chromecast-apps på vej, i vores artikel omkring det eksplosive Chromecast-salg der udvikler sig i Danmark.

Blockbuster til Android kan i dag (3. marts 2015) hentes, eller opdateres gratis her via Google Play, for at få Chromecast-understøttelse.

Mere til historien

Film i Blockbuster applikationen koster fra 29 kroner at leje i 48 timer. Det er også muligt at købe film digitalt via applikationen. Her starter priserne fra 149 kroner stykket. Blockbuster har mere end 5.000 titler i kataloget, hvoraf cirka 1.500 af dem er danske. Blockbuster forventer yderligere at lancere applikationer til Smart TV-platforme hos blandt andet Samsung, LG, Sony, Philips og Panasonic, samt på spillekonsollerne PlayStation 3 og PlayStation 4.

Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram