Apple Watch bliver ikke eksklusivt for USA

0

Rygte: Apple Watch kommer ikke kun i USA ved lanceringen.

Apple Watch
Apple Watch

Apples kommende første smartwatch, Apple Watch, sendes i butikkerne i april 2015, fortalte Apples topchef Tim Cook tidligere ved koncernens seneste regnskabsfremlæggelse.

Ifølge 9to5mac.com har Tim Cook til de ansatte i Apple Store i Berlin sagt, at Apple Watch ikke kun bliver tilgængelig i USA ved lanceringen. Han bekræftede Tyskland som et af de lande, der var på listen over april-salgsstarter, hvilket an indikere en større international udrulning.

Oplysningerne kommer fra ansatte i forretningen, der har talt med 9to5Mac.

Apples tidligere lanceringer af iPhones og iPads har typisk endt med salgsstarter i følgende lande i første runde: USA, Canada, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Australien, Hong Kong, Singapore og Japan. Om Apple Watch rammer disse lande i første bølge, er endnu usikkert.

Apple Watch kommer i tre forskellige udgaver i tre forskellige prisklasser. Den amerikanske pris starter ved 349 dollars for den billigste udgave.

Der afholdes en medieevent i Yerba Buena Center i San Francisco den 9. marts 2015. Overskriften er ”Spring Forward” og Apple forventes her, at afsløre flere detaljer om det kommende gadget-ur. MereMobil.dk dækker begivenheden.

Video: Se Apples første fremvisning af Apple Watch

https://www.youtube.com/watch?v=y0p0KHjo91I

Mere til historien

Apple fortalte første gang om Apple Watch den 9. september 2014. Det skete ved præsentationen af iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer