Telefon-borgmester får loft på mobilregningen

6

Odense mobilsnakkende borgmester, der efter en rejse stod med en TDC-hilsen på 250.000 kroner, er nu sat under administration.

Anker Boye
Anker Boye (S), borgmester i Odense (Foto: MereMobil.dk)

En ferierejse i oktober 2011, til Tyrkiet, udløste en regning på 250.000 kroner fra TDC, til Odenses borgmester Anker Boye (S), og siden har debatten om den fynske telefonborgmester raset. Den dag i dag er det stadig uklart, hvordan regningen kunne blive så høj. Anker Boye har tidligere overfor Mitfyn.dk forklaret, at han ikke var klar over, hvor utroligt dyrt det var, at se TV-nyheder i udlandet via mobilen.

Siden har Odense kommune og TDC forhandlet sig frem til et forlig, hvor regningen blev reduceret til det halve, som Anker Boye af egen lomme har betalt. Årsagen til forliget var blandt andet, at kommunen mente der var begået en fejl af TDC.

Nu har byrådet i den fynske hovedstad vedtaget et nyt reglelsæt, så de fuldtidsansatte, borgmesteren og fire rådmænd, får et loft på 25.000 kroner hver om året, skriver Fyens.dk.

Der er også tilføjet spærringer, så medarbejderne skal acceptere hver gang, at han/hun bruger for 450 kroner. Hvis loftet i et kvartal nås bliver mobilen lukket, og skal genåbnes af Michael Bruhn Frederiksen, strategi- og kommunikationschef på Borgmesterkontoret.

Mere til historien

Da TDC og Odense kommune indgik forlig, om den omstridte telefonregning, afviste TDC og kommunen efterfølgende at kommentere på forliget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer