Spotify skal levere musikken til Sony

2

Sony lukker Music Unlimited og indgår samarbejde med Spotify. Det nye navn for Sonys musik bliver PlayStation Music.

Spotify fortsætter udviklingen på verdensmarkedet Seneste nye er et stort samarbejde med selveste Sony. Samarbejdet betyder, at Sonys egen satsningen gennem en årrække, Music Unlimited, bliver erstattet af den nye tjeneste kaldet PlayStation Music.

Spotify og PlayStation Music
Spotify og PlayStation Music

PlayStation Music kommer til at indeholde hele Spotifys katalog af musik, der aktuelt tæller mere end 30 millioner sange. Den nye tjeneste betyder, at Music Unlimited vil blive lukket per 29. marts 2015. Nuværende brugere vil fra den 28. februar blive tilbudt gratis adgang til tjenesten indtil den lukkes.

Med PlayStation Music vil være muligt at tilknytte sit PlayStation ID, som aktuelt bruges på både Sony smartphones og Sony PlayStation enheder, med sin Spotify konto, for at give en nemmere log-in proces, det skriver Sony i en pressemeddelelse.

– Spotify er populær som aldrig før

– ”Musik er et centralt element i den underholdning der tilbydes forbrugerne, vores mål med PlayStation Music er at give de mest overbevisende musikoplevelser til de millioner af PlayStation Network-brugere rundt om i verden,” siger Andrew House, koncernchef hos Sony Computer Entertainment Inc. og Group Executive med ansvar for Network Entertainment Business.

Den nye tjeneste vil blive tilgængelig på PlayStation 3, PlayStation 4 samt en lang række Sony Xperia enheder, heriblandt smartphones og tablets. PlayStation Music vil blive lanceret på 41 markeder verden over, heriblandt Europa og Danmark.

– ”Vi er utroligt beærede over, at indgå partnerskab med Sony og PlayStation, om at give gamere verden over en fantastisk oplevelse, uanset hvor de lytter til musik,” siger Daniel Ek, CEO og grundlægger af Spotify.

– Familie-abonnement på vej fra Spotify

PlayStation Network har allerede 64 millioner aktive brugere på verdensplan, hvilket betyder Spotify med denne aftale, åbner markedet for millioner af potentielle brugere. Spotify har i forvejen 60 millioner brugere, heraf er de 15 millioner betalende.

Mere til historien

Lanceringen af PlayStation Music har endnu ikke fået en dato fastlagt, men det forventes at blive i foråret. Indtil da vil det være muligt at skrive sig op til seneste nyt via denne Spotify hjemmeside.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer