OnePlus One kan købes uden invitation

OnePlus fortsætter julens promovering af deres One model, med endnu en invitationsfri købers dag.

Anmelderne og brugerne er vilde med OnePlus One, selv producenten er vild med enheden, nok mest af alt på grund af dens store salgssucces.

OnePlus One

OnePlus One - invitationsfri købers dag

Succesen skyldes ikke alene pris og hardware, men også den efterspørgsel som OnePlus har formået at skabe om produktet, mest af alt på grund af dens begrænsede udbud, som alene er blevet styrret af OnePlus.

Siden lanceringen af OnePlus One, har det alene været muligt at købe enheden, hvis man har haft en invitation til at købe den, eller købt den på et af selskabets, efterhånden mange, invitationsfrie dage.

OnePlus 2 bekræftet til lancering i 2015

Snart er det igen muligt at købe sin helt egen OnePlus One, uden en invitation, allerede i morgen den 20. januar 2015, vil man via deres hjemmeside kunne købe enheden uden invitation, men kun i morgen, mellem klokken 19:00 og 21:00. Herefter vil det igen, kun være de med en invitation der kan købe den, det viser et opslag på selskabets hjemmeside.

Prisen er fortsat 2.099 kroner for 16 GB versionen og 2.399 for 64 GB. Dertil kommer fragt til Danmark. For at købe enheden uden invitation på overnævnte tidspunkt, er det blot at besøge producenten hjemmeside, ligge enheden i kurven, og følge deres vejledning.

Hele forløbet omkring at skaffe invitationer til at kunne købe en enhed, har skabt et marked for indehavere af netop disse. Invitationer er med åbenlyse fortjenester, blevet solgt på diverse forums, Facebook-grupper og lignende, også her i Danmark, hvor priser helt op til 250 kroner er set, for en sådan invitation.

OnePlus One nærmer sig én million solgte

Disse invitationer har for sælgeren, med alt sandsynlighed været omkostningsfrie at skaffe. Dermed ligger der ofte en fortjeneste på 100 procent bag salget.

Mere til historien

Et tjek rundt på de mest populære hjemmesider for smartphone-anmeldelser, viser at OnePlus One i langt de fleste tilfælde, har fået mellem 8 og 10 ud af 10 stjerner i anmeldelserne, hvilket tydeligt indikerer at her er tale om et produkt, der giver værdi for pengene.

OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Her er OnePlus 11 

OnePlus 11 kommer snart til Danmark. Her er specifikationerne.

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Forsalget af OnePlus 11 slår tidligere rekorder i Kina

OnePlus 11 kan snart købes i Kina. Allerede nu lader 11'eren til at blive en succes. Forsalget har slået alle rekorder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram