Microsoft Office er klar til Android tablets

0

Microsoft Office kan nu hentes til Android tablets. Basal funktionalitet er gratis, at benytte.

Microsoft Office på Android
Microsoft Office på Android

Siden november 2014 har Microsoft Office til Android tablets været ude i en preview-version, som er blevet hentet af mere end 250.000 brugere.

Nu har Microsoft frigivet den første endelige udgave af Word, Excel og PowerPoint til tablets baseret på Android. Udover at åbne dokumenter, kan brugerne også redigere eksisterende såfremt materialet er placeret på OneDrive, Dropbox, OneDrive for Business eller Sharepoint.

Applikationerne er bygget fra bunden, og de er således født ind i et touchunivers.

Systemkravet til de nye tabletversioner er: Minimum syv tommer skærm, 1 GB RAM, ARM-baseret processor. Aktuelt er Office til Android tablets supporteret på Android 4.4.x KitKat. Senere følger en opdatering til Android 5.0 Lollipop baserede enheder.

Det er gratis at installere de nye Microsoft-applikationer. Basal oprettelse og redigering af dokumenter kan udføres, hvis man har en gratis Microsoft konto. Den komplette funktionalitet kræver et Office 365 abonnement.

Link: Office i Google Play

I forbindelse med previewperioden af Microsoft Office til Android tablets var der over 3.000 varianter af Android-enheder repræsenteret i testen, fordelt på 500 modeller med forskellige størrelser og hardwarekonfigurationer.

Til Android-smartphones har Microsoft en ”let” Office variant, som er betydeligt mere simpel, end den nye tabletudgave.

Video: Officiel præsentation Office på Android

Mere til historien

Microsoft Office har siden november 2014 været tilgængelig på iPad. Det er den samme funktionalitet Microsoft nu bringer ud på Android-platformen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer