Honor 6 opdateres med EMUI 3.0

Honor 6 opdateres lige nu bredt i den vestlige del af Europa, med ny EMUI 3.0 brugerflade og massevis af features.

Huawei har gennem deres Honor-brand, senest i vores område, lanceret Honor 6. Den nye smartphone startede salget i Danmark tilbage i slut oktober, hos den norske webshop Komplett.dk, der i en begrænset periode fik eneret på salget af Honor 6, til de tre nordiske lande, Sverige, Norge og Danmark. Senere er enheden dog blevet bredt ud til flere salgskanaler, heriblandt Elgiganten.

Honor 6 EMUI 3.0 opdateres

Honor 6 EMUI 3.0 opdateres i vest Europa

Senest nye er nu at den nye stjerne fra Huawei får en opløftende opdatering, med forfrisket ny brugerflade, kaldet EMUI 3.0, samt en lang række nye features, det skriver selskabet via Twitter.

EMUI 3.0 bliver af Huawei betegner som den mest brugervenlige og flydende brugerflade til dato. Allerede fra forsiden af Honor 6, vil man opleve de første nyheder. Her er uendelig bladren mellem forsider, justerbare gitre, lokationsbestemte funktioner og meget mere nyt. Når det kommer til nye funktioner, har en lang række af de forud-installerede applikationer fra Huawei fået nye features tilegnet sig.

Blandt andet er musik, ur, kalender og kamera-applikationen blevet opdateret med nye funktioner. På kamerasiden er det nu blevet muligt at indsætte et vandmærke, panorama-optimering, øjeblikkelig tekst oversættelse, QR-scanner og mange andre features er blevet tilføjet kameraet.

Opdateringen er begyndt sin udrulning på tværs af det vestlige Europa og på Huawei Danmarks Facebook-side, har man ligeledes oplyst om den nye opdatering. Det må derfor formodes at Danmark er i blandt de vestlige lande til at få den. Som altid bliver en opdatering udrullet løbende, det kan derfor ikke forventes den er tilgængelig på netop din Honor 6 nu.

Huawei har sammen med lanceringen af EMUI 3.0 lavet en hjemmeside, hvor de viser en lang række af de nye funktioner der følger med den opdaterede brugerflade. Heriblandt er også en lille video, som du kan se herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=hYFLXdyIK0U

Mere til historien

Honor 6, er en del af Huaweis seneste strategi om at lave et selvstændigt mobilbrand, hvor de promoverer deres produkter i serien igennem. Der vil derfor ikke blive gjort nær så meget opmærksom på, at Honor serien er fra Huawei. Aktuelt er der tre produkter med Honor brandet.

Læs også:
- Honor 6 Plus - mere end et Kina-produkt

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Asus afslører planerne for Android 13-opdateringen

Har du en Asus smartphone, så kan du her se hvornår du kan opdatere til Android 13. Asus har afsløret deres opdateringsplaner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram