Honor 6 opdateres med EMUI 3.0

4

Honor 6 opdateres lige nu bredt i den vestlige del af Europa, med ny EMUI 3.0 brugerflade og massevis af features.

Huawei har gennem deres Honor-brand, senest i vores område, lanceret Honor 6. Den nye smartphone startede salget i Danmark tilbage i slut oktober, hos den norske webshop Komplett.dk, der i en begrænset periode fik eneret på salget af Honor 6, til de tre nordiske lande, Sverige, Norge og Danmark. Senere er enheden dog blevet bredt ud til flere salgskanaler, heriblandt Elgiganten.

Honor 6 EMUI 3.0 opdateres
Honor 6 EMUI 3.0 opdateres i vest Europa

Senest nye er nu at den nye stjerne fra Huawei får en opløftende opdatering, med forfrisket ny brugerflade, kaldet EMUI 3.0, samt en lang række nye features, det skriver selskabet via Twitter.

EMUI 3.0 bliver af Huawei betegner som den mest brugervenlige og flydende brugerflade til dato. Allerede fra forsiden af Honor 6, vil man opleve de første nyheder. Her er uendelig bladren mellem forsider, justerbare gitre, lokationsbestemte funktioner og meget mere nyt. Når det kommer til nye funktioner, har en lang række af de forud-installerede applikationer fra Huawei fået nye features tilegnet sig.

Blandt andet er musik, ur, kalender og kamera-applikationen blevet opdateret med nye funktioner. På kamerasiden er det nu blevet muligt at indsætte et vandmærke, panorama-optimering, øjeblikkelig tekst oversættelse, QR-scanner og mange andre features er blevet tilføjet kameraet.

Opdateringen er begyndt sin udrulning på tværs af det vestlige Europa og på Huawei Danmarks Facebook-side, har man ligeledes oplyst om den nye opdatering. Det må derfor formodes at Danmark er i blandt de vestlige lande til at få den. Som altid bliver en opdatering udrullet løbende, det kan derfor ikke forventes den er tilgængelig på netop din Honor 6 nu.

Huawei har sammen med lanceringen af EMUI 3.0 lavet en hjemmeside, hvor de viser en lang række af de nye funktioner der følger med den opdaterede brugerflade. Heriblandt er også en lille video, som du kan se herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=hYFLXdyIK0U

Mere til historien

Honor 6, er en del af Huaweis seneste strategi om at lave et selvstændigt mobilbrand, hvor de promoverer deres produkter i serien igennem. Der vil derfor ikke blive gjort nær så meget opmærksom på, at Honor serien er fra Huawei. Aktuelt er der tre produkter med Honor brandet.

Læs også:
Honor 6 Plus – mere end et Kina-produkt

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer