Dropbox er klar til Windows Phone

0

Dropbox til Windows Phone er klar. Lagringstjenesten Dropbox har endelig udsendt en app til Windows Phone samt Windows RT og Windows 8.1.

Dropbox
Dropbox kan nu bruges på Windows Phone, Windows RT og Windows 8.1

 

Efter års utålmodig venten er der godt nyt til Dropbox-brugere, som har en Windows Phone, eller overvejer at investere i en. Dropbox til Windows Phone er udsendt som en officiel applikation til Microsofts smartphone-platform, oplyser tjenesten på den officielle blog.

Med Dropbox på Windows Phone kan der automatisk laves backup af fotos, filer kan markeres som favoritter, så de kan tilgås når der ikke er forbindelse til nettet, og så er der adgang til både private og business-konti.

Specifikke mapper fra Dropbox kan placeres som en genvej på startskærmen i Windows Phone.

Dropbox til Windows Phone er gratis at downloade til Windows Phone 8.0 samt nyere Windows Phone-versioner. Der er også apps ude til Windows RT og Windows 8.1.

I slutningen af sidste år annoncerede Dropbox integration med Microsoft Office på iPad, så brugerne kunne hente og gemme fra Dropbox direkte i Office, på linje med Microsoft Onedrive.

Dropbox tilføjer Apple Touch ID som beskyttelse

Dropbox rundede i april 2014 de 300 millioner brugere på verdensplan. Det eksakte antal af filer på tjenesten kendes ikke, men Dropbox annoncerede i november 2014, at være hjem for 35 milliarder Office-dokumenter.

Mere til historien

Med Dropbox til Windows Phone melder endnu en af de store og vigtige applikationer under Microsofts faner. Det er samtidigt et lille skridt væk fra samlingen af piratapps i Windows Phone, som vi tidligere har beskrevet. Nu håber vi bare Microsoft får fjernet alle de applikationer, der misbruger ”Dropbox”-navnet.

Læs også:
Dropbox sætter prisen kraftigt ned

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer