Nokia Here tager kampen op mod Google Maps

Konkurrent til Google Maps er ude af beta. Navigationsprogrammet Nokias HERE er klar til at give Google kamp til stregen.

Nok er Nokia ikke længere nogen stor hardware-producent, men i tiden op til salget af deres Lumia-brand og udvikling heraf, begyndte selskabet også at producere software tilpasset deres Windows Phone produkter. Nokia har sågar også produceret en Android-launcher kaldet Z Launcher.

Nokia HERE til Android

Nokia HERE til Android

Nu er alt sammen solgt, på nær deres softwareudvikling, hvilket har betydet de kan fortsætte udviklingen af deres apps, heriblandt Nokia HERE, som indtil nu har været i beta til Android.

– Nokia N1 tablet – comeback på Android

HERE er oprindeligt udviklet til Windows Phone, men de seneste måneder har det været muligt at installere applikationen manuelt på ens Android enheder. Det er nu slut, da den er blevet tilgængelig her via Google Play.

Med lanceringen af HERE til Android bliver Nokia en direkte konkurrent til Google Maps, og det er en værdig konkurrent. Vi har endnu ikke nået at teste korttjenesten, men ifølge flere net-medier, er den hurtig og fyldt med funktioner som 3D-kort, navigation, interessepunkter, live trafikmelding og måske vigtigst af alt, noget som Google Maps ikke kan, offline navigation.

Applikationen tillader brugeren at udvælge et stykke af verdenskortet og gøre det tilgængeligt uden brug af dataforbindelsen på sin telefon, dette kan Google Maps også, men forskellen i HERE ligger i, at man kan starte en navigation, mens man er offline. Så længe man navigerer inden for det område, man har downloadet lokalt til telefonens hukommelse, er dataforbindelse unødvendigt.

– Nokia N1 er først med ny USB-standard

Med HERE ude af beta og Z Launcher allerede velanmeldt i Google Play, har Nokia taget de spæde skridt til en positiv Android oplevelse, når deres nyeste hardwareprodukt under licenseret navn, Nokia N1, kommer til næste år.

Se HERE i nedenstående video.

https://www.youtube.com/watch?v=k9P3xf85R1w

Kilde: Here.com

Mere til historien

HERE til Android er kun starten på Nokias software-rejse. En planlagt iOS app er undervejs, meldingen lyder på en lancering i starten af 2015.

Google Maps får nyt design på Android

Google har ændret designet på Google Maps til Android. Her er ændringerne.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS'er fra. Og så er der snake!

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram