Snapchat advarer: Stop eller vi sletter din konto

0

Snapchat brugere verden over bliver i disse dage advaret, stop brugen af tredje-parts apps, eller din konto slettes!

Det er ikke mange uger siden at Snapchat brugere verden over fik sig en overraskelse. Mange kunne pludselig se deres billeder lækket på nettet, det var selvom de havde brugt Snapchat, som ellers lover at billeder kun kan ses i den tid du tillader, maksimum 10 sekunder.

Snapchat advarsel
Snapchat advarsel til brugere af tredje-parts apps

– 200.000 Snapchat billeder er lækket på nettet

Men hvad brugerne ikke vidste var at tredje-parts applikationer, apps der ikke er udviklet af teamet bag den officielle Snapchat app, kunne installeres og gemme alle modtagne snaps. Dermed kan man som afsender ikke vide sig sikker, om modtageren i den anden ende, bruger en af disse usikre tjenester.

”Vi har nydt godt af de måder, som udviklerne har forsøgt at gøre Snapchat bedre. Desværre har nogle udviklere bygget tjenester, der snyder snapchattere og kompromittere deres konti,” skriver selskabet på deres blog.

Resultatet af lækagen blev som tidligere skrevet tusinder af billeder, flere af dem intime, lækket på nettet, hvilket netop er derfor Snapchat nu er ude med riven.

”Fra i dag, vil vi underrette snapchattere når vi har opdaget, at de måtte bruge tredjeparts-apps, vi vil anmode disse om at ændre deres password og stoppe med at bruge uautoriserede apps.”

Et udklip fra den fremsendte mail, til de brugere der bruger uønskede applikationer, viser endvidere at selskabet direkte truer brugerne mod brugen af disse apps: ”Hvis du fortsætter med at anvende disse apps, vil vi blive nødsaget til at låse din konto. Stopper du herefter ikke, vil din konto kunne låses permanent.”

Mere til historien

Snapchat er vurderet til en værdi på 10 milliarder dollars, har dagligt en strøm af 700 millioner fotos eller videoer, sendt mellem brugere verden over.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer