Ny chance for at købe OnePlus One

Det kinesiske firma OnePlus, har allerede opnået stor succes med deres One smartphone, selvom den stort set er umulig at få fat på. Nu får du dog endnu en chance for at få fingre i den eftertragtede mobil.

OnePlus meldte den 10. november 2014, at der vil være mulighed for at bestille OnePlus One i en enkelt time den 17. november.

OnePlus meldte den 10. november 2014, at der vil være mulighed for at bestille OnePlus One i en enkelt time den 17. november.

For godt og vel to uger siden åbnede kinesiske OnePlus op for pre-ordre på deres yderst populære One smartphone, men tekniske problemer resulterede i at tidsrammen for bestillinger blev udvidet fra blot en enkelt time, til at gælde for hele tre timer, men det var dog tydeligvis en løsning, som OnePlus selv ikke var helt tilfreds med.

Massiv interesse tvinger OnePlus i knæ

Kort tid efter at muligheden for pre-ordre lukkede meldte OnePlus, at de indenfor overskuelig fremtid ville tilbyde interesserede personer og potentielle kunder, en ekstra mulighed for at erhverve sig et eksemplar af OnePlus One.

Datoen hvor du får en ny chance for, at smide penge i den kinesiske pengekasse ligger nu fast, da OnePlus  på deres Twitter profil har meldt ud, at der skal sættes kryds i kalenderen den 17. november 2014. Ligesom det var tiltænkt for to uger siden, vil der i næste uge være mulighed for at bestille OnePlus One i en enkelt time.

Mere til historien

Muligheden for pre-ordre af OnePlus One er et nyt tiltag fra det kinesiske firma. Før var en invitation nødvendig, for at købe et eksemplar.

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Lysstyrke-fusk? Kan det virkelig passe…

4.500 nits lysstyrke på OnePlus 12. Det er over 40 procent kraftigere end på en Samsung-topmodel.  Det lyder jo vildt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram