Ny chance for at købe OnePlus One

Det kinesiske firma OnePlus, har allerede opnået stor succes med deres One smartphone, selvom den stort set er umulig at få fat på. Nu får du dog endnu en chance for at få fingre i den eftertragtede mobil.

OnePlus meldte den 10. november 2014, at der vil være mulighed for at bestille OnePlus One i en enkelt time den 17. november.

OnePlus meldte den 10. november 2014, at der vil være mulighed for at bestille OnePlus One i en enkelt time den 17. november.

For godt og vel to uger siden åbnede kinesiske OnePlus op for pre-ordre på deres yderst populære One smartphone, men tekniske problemer resulterede i at tidsrammen for bestillinger blev udvidet fra blot en enkelt time, til at gælde for hele tre timer, men det var dog tydeligvis en løsning, som OnePlus selv ikke var helt tilfreds med.

- Massiv interesse tvinger OnePlus i knæ

Kort tid efter at muligheden for pre-ordre lukkede meldte OnePlus, at de indenfor overskuelig fremtid ville tilbyde interesserede personer og potentielle kunder, en ekstra mulighed for at erhverve sig et eksemplar af OnePlus One.

Datoen hvor du får en ny chance for, at smide penge i den kinesiske pengekasse ligger nu fast, da OnePlus  på deres Twitter profil har meldt ud, at der skal sættes kryds i kalenderen den 17. november 2014. Ligesom det var tiltænkt for to uger siden, vil der i næste uge være mulighed for at bestille OnePlus One i en enkelt time.

Mere til historien

Muligheden for pre-ordre af OnePlus One er et nyt tiltag fra det kinesiske firma. Før var en invitation nødvendig, for at købe et eksemplar.

Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Mens vi venter på OnePlus Nord 3

Nye billeder og detaljer om OnePlus Nord 3 er i omløb. Her er, hvad vi ved før præsentationen.

(mere…)
OnePlus indgår samarbejde med skatelegende

BEKRÆFTET: Den danske skateboardlegende Rune Glifberg er den nye ambassadør for OnePlus.

(mere…)
OnePlus Pad test | Et godt bud på prisvenlig tablet

TEST: Prisen er skarp, covertastatur understøttes og ydelsen er god. OnePlus Pad er måske din næste Android-tablet?

(mere…)
OnePlus Pad – pris og tilgængelighed er afsløret

Så nu er ventetiden snart ovre. Den nye tablet OnePlus Pad lander i handlen snart. Du kan se prisen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram