Ny chance for at købe OnePlus One

0

Det kinesiske firma OnePlus, har allerede opnået stor succes med deres One smartphone, selvom den stort set er umulig at få fat på. Nu får du dog endnu en chance for at få fingre i den eftertragtede mobil.

OnePlus meldte den 10. november 2014, at der vil være mulighed for at bestille OnePlus One i en enkelt time den 17. november.
OnePlus meldte den 10. november 2014, at der vil være mulighed for at bestille OnePlus One i en enkelt time den 17. november.

For godt og vel to uger siden åbnede kinesiske OnePlus op for pre-ordre på deres yderst populære One smartphone, men tekniske problemer resulterede i at tidsrammen for bestillinger blev udvidet fra blot en enkelt time, til at gælde for hele tre timer, men det var dog tydeligvis en løsning, som OnePlus selv ikke var helt tilfreds med.

Massiv interesse tvinger OnePlus i knæ

Kort tid efter at muligheden for pre-ordre lukkede meldte OnePlus, at de indenfor overskuelig fremtid ville tilbyde interesserede personer og potentielle kunder, en ekstra mulighed for at erhverve sig et eksemplar af OnePlus One.

Datoen hvor du får en ny chance for, at smide penge i den kinesiske pengekasse ligger nu fast, da OnePlus  på deres Twitter profil har meldt ud, at der skal sættes kryds i kalenderen den 17. november 2014. Ligesom det var tiltænkt for to uger siden, vil der i næste uge være mulighed for at bestille OnePlus One i en enkelt time.

Mere til historien

Muligheden for pre-ordre af OnePlus One er et nyt tiltag fra det kinesiske firma. Før var en invitation nødvendig, for at købe et eksemplar.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer