Læs alt om Android 5.0 i gratis bog fra Google

Google har frigivet en quick-start guide til Android 5.0. Her kan du læse om, og opdage, nye funktioner.

Android 5.0 Lollipop Quick Start Guide

Android 5.0 Lollipop Quick Start Guide

Android 5.0 Lollipop er endnu ikke særligt udbredt. Indtil videre er det kun Nexus 6 og Nexus 9 enheder der kører systemet, mens smartphone-producenterne arbejder med opdateringer til deres topmodeller.

Men det har ikke hindret Google i at frigive en lille bog på 62 sider omkring det nye system. I bogen kan du læse om de mange nye funktioner i Lollipop - hvordan de fungerer, samt hvordan de aktiveres.

LG G3 opdateres til Android 5.0 denne uge

Med bogen på din smartphone bliver det også nemt at fejlfinde, hvis du pludselig opdager noget ikke er som det skal være, eller du ønsker ændre noget, men ved ikke hvordan.

Læsning af e-bøger overvåges

Bogen, som hedder Android Quick Start Guide, Android 5.0 Lollipop, kan hentes gratis via Google Play, men er endnu kun tilgængelig på engelsk.

Mere til historien

En lignende bog er tidligere gjort tilgængelig af Google - da var det Android 4.4 KitKit man kunne læse om. Google har også frigivet hjælpe-bøger omkring udvikling af sin forretning via apps på Google Play.

Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram