Læs alt om Android 5.0 i gratis bog fra Google

Google har frigivet en quick-start guide til Android 5.0. Her kan du læse om, og opdage, nye funktioner.

Android 5.0 Lollipop Quick Start Guide

Android 5.0 Lollipop Quick Start Guide

Android 5.0 Lollipop er endnu ikke særligt udbredt. Indtil videre er det kun Nexus 6 og Nexus 9 enheder der kører systemet, mens smartphone-producenterne arbejder med opdateringer til deres topmodeller.

Men det har ikke hindret Google i at frigive en lille bog på 62 sider omkring det nye system. I bogen kan du læse om de mange nye funktioner i Lollipop – hvordan de fungerer, samt hvordan de aktiveres.

– LG G3 opdateres til Android 5.0 denne uge

Med bogen på din smartphone bliver det også nemt at fejlfinde, hvis du pludselig opdager noget ikke er som det skal være, eller du ønsker ændre noget, men ved ikke hvordan.

– Læsning af e-bøger overvåges

Bogen, som hedder Android Quick Start Guide, Android 5.0 Lollipop, kan hentes gratis via Google Play, men er endnu kun tilgængelig på engelsk.

Mere til historien

En lignende bog er tidligere gjort tilgængelig af Google – da var det Android 4.4 KitKit man kunne læse om. Google har også frigivet hjælpe-bøger omkring udvikling af sin forretning via apps på Google Play.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.