Læs alt om Android 5.0 i gratis bog fra Google

Google har frigivet en quick-start guide til Android 5.0. Her kan du læse om, og opdage, nye funktioner.

Android 5.0 Lollipop Quick Start Guide

Android 5.0 Lollipop Quick Start Guide

Android 5.0 Lollipop er endnu ikke særligt udbredt. Indtil videre er det kun Nexus 6 og Nexus 9 enheder der kører systemet, mens smartphone-producenterne arbejder med opdateringer til deres topmodeller.

Men det har ikke hindret Google i at frigive en lille bog på 62 sider omkring det nye system. I bogen kan du læse om de mange nye funktioner i Lollipop - hvordan de fungerer, samt hvordan de aktiveres.

LG G3 opdateres til Android 5.0 denne uge

Med bogen på din smartphone bliver det også nemt at fejlfinde, hvis du pludselig opdager noget ikke er som det skal være, eller du ønsker ændre noget, men ved ikke hvordan.

Læsning af e-bøger overvåges

Bogen, som hedder Android Quick Start Guide, Android 5.0 Lollipop, kan hentes gratis via Google Play, men er endnu kun tilgængelig på engelsk.

Mere til historien

En lignende bog er tidligere gjort tilgængelig af Google - da var det Android 4.4 KitKit man kunne læse om. Google har også frigivet hjælpe-bøger omkring udvikling af sin forretning via apps på Google Play.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram