iPhone 6 Plus understøtter nu Netflix i 1080P

0

iPhone 6 ejere kan se frem til forbedret brugerflade, mens iPhone 6 Plus nu får HD opløsning i Netflix applikationen.

Først var det alle enheder med Android 4.3 eller nyere, der fik muligheden for 1920 x 1080 pixels opløsning, også kaldet HD-opløsning. Det var tilbage i juli 2013. Nu er turen kommet til iPhone 6 Plus, det oplyser Netflix på sin blog.

iPhone 6 Plus
iPhone 6 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Med opdateringen af Netflix applikationen i App Store, betyder det at alle iPhone 6 og iPhone 6 Plus brugere, får en bedre udnyttelse af brugerfladen, grundet deres større skærmareal og højere opløsning.

– Netflix hæver prisen på 4K abonnement

I forbedringerne ligger blandt andet større billeder af titler, flere titler i samme skærmbillede end tidligere, samt en forbedring af hastigheden, så applikationen vil føles hurtigere og mere flydende under brug.

Opdateringen betyder også, at ældre enheder, samt iPad brugere, får den nye brugerflade, da opdateringen gælder alle iOS 8 enheder. På ældre iPhone enheder er der dog ikke mere indhold på skærmen end før.

– Netflix har rundet 50 mio abonnenter worldwide

Til de der ejer en Chromecast-dongle fra Google, er der også gode nyheder. Netflix har nemlig forbedret funktionen i sin iOS app, således der også her vil opleves en bedre kvalitet og hastighed.

Ejer du ikke en Chromecast-dongle, så er det også muligt at bruge Apple TV, en platform Netflix tidligere på året var ude med en opdatering til.

Det er endnu uklart om det bliver muligt at streame i HD-opløsning via ens data-abonnement, da Netflix på sin blog skriver at der kræves Wi-Fi forbindelse.

Hvis ikke du allerede har Netflix installeret på din iPhone, kan den hentes gratis her via App Store.

Mere til historien

Netflix er tilgængelig i mere end 40 lande verden over. I alt har selskabet mere end 50 millioner kunder. Dermed er streaming-tjenesten, verdens største.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer