Hver femte Mac-bruger har Yosemite

0

Selvom der har været WiFi-problemer med Apples nyeste OS til Mac-computere, Yosemite, så har næsten hver femte Mac-computer nu den seneste software installeret.

OS X Yosemite
OS X Yosemite

Apple frigav deres nyeste softwareversion til Mac-computerne for omkring en måned siden og Mac-brugerne har taget den nye opdatering, OS X Yosemite, til sig.

Skal man tro tal fra analysehuset Net Applications, så har næsten hver femte Mac-computer, helt præcist 19,4 procent, nu OS X Yosemite installeret på deres enhed. Det er også mere end forgængeren Mavericks kunne præsterer den første måned efter lanceringen, hvor ”kun” cirka hver tiende Mac-bruger havde installeret Mavericks. Det skriver Computerworld.dk.

 – Apple OS X Yosemite klar til download

En af grundene til den store forskel i udbredelsen kan være, at Apple valgte at lade Yosemite komme ud til omkring en million brugere i en tidlig beta-version, hvilket var første gang i mange år at Apple har tilladt dette.

OS X Yosemite og iOS 8/iOS 8.1 bringer en del sammenfletninger med sig, hvilket gør brugere med både Mac-computer og iOS-enheder kan få gavn af en række Continuity-funktioner.

OS X Yosemite og iOS 8 kan forstå dansk

Andelen af de øvrige OS X versioner er fordelt således, at 51,9 procent af verdens Mac-computere kører med Mavericks, mens versionerne Lion, Mountain Lion og Snow Leopard alle har en markedsandel på mellem 8 og 10 procent.

Apple er desuden stoppet med at udsende sikkerheds-opdateringer til de ældre versioner Lion, Snow Leopard og Leopard.

Mere til historien
Analysehuset Net Applications måler den såkaldte ”user share” ved at undersøge hvilke styresystemer, som besøger en række store websites rundt i verden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer