Google Keep opdateret – del din indkøbsliste

Google Keep bliver nu opdateret med Material Design og mulighed for deling og redigering af noter.

Der er sket store forandringer hos Google den seneste tid. Stort set alle selskabets applikationer til Android er enten blevet, eller ved at blive opdateret med Androids nye Material Design.

Google Keep

Google Keep til PC, tablet og smartphones

Applikationer som Gmail, Google Kalender, Google Maps og mange andre, har allerede fået en design-overhaling, som bringer dem op på niveau med Android 5.0, som blev lanceret for nyligt.

– Gmail app får kæmpe opdatering

Opdateringerne byder ofte på mere end bare nyt design, Google har i flere apps, tilføjet nye eller optimeret funktioner til de enkelte apps, hvilket nu også gælder Google Keep – Googles svar på en applikation til noter.

Med opdateringen af Google Keep, bliver Material Design et væsentlig punkt i opdateringen. Selvom dette er en af de applikationer, hvor det mere er farverne der har ændret sig end det rent faktisk er designet.

– Se Android 5.0 Lollipop in action

Men med det nye Google Keep, tilføjer selskabet en ny feature, og for mange, inklusiv undertegnede, en vigtig en af slagsen, muligheden for at dele noter med bestemte personer.

Med den nye funktion er det nu muligt at tillade, de man måtte ønske, at redigere noter. Således kan en indkøbsliste nu let få tilføjet og fjernet varer, på tværs af brugere og enheder, så den altid er opdateret med det der skal handles ind.

Den nye funktion rammer ikke kun Android enheder, også browser-versionen af Google Keep får funktionen, ligeså gør udvidelsen til Chrome browseren. Har du endnu ikke prøvet Google Keep, kan den gratis hentes her via Google Play.

Mere til historien.

Opdateringen med Material Design bliver udrullet løbende, mens funktionen allerede er tilgængelig via browseren.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.