Google giver tips til succesfuld appudvikling

0

Google udgiver ny manual, i Google Play Store, der skal gøre det lettere, at udvikle succesfulde applikationer.

Den nye manual fra Google, skal hjælpe applikations udviklere med at opnå succes. KILDE: Androidcentral
Den nye manual fra Google, skal hjælpe applikations udviklere med at opnå succes. KILDE: Androidcentral

Hvis du går med en iværksætter i maven, og samtidigt har en god idé til en applikation, men måske ikke helt har de tekniske færdigheder i orden, så fat mod. Google har nemlig udsendt en ny brugermanual i Google Play Store. Manualen skal gøre det lettere for folk, der søger, at udvikle en applikation, der indeholder potentialet til at opnå stor popularitet.

Google Play får nyt design med Android L

At det kan være vanskeligt, at føre sine gode tanker ud i en færdigarbejdet applikation, er en problematik, som Google tydeligvis har været opmærksom på.

Manualen har titlen “The Secrets to App Success on Google Play: A guide to useful features, tips, and best practices that will help you grow a successful app business on Google Play.“. I den nye manual hiver Google dig ind på skolebænken, og underviser i hvordan man udvikler en applikation, der potentielt kan blive en stor succes, det skriver Androidcentral.com

I dag eksisterer der over en million forskellige applikationer i Googles Play Store, så der skal noget helt særligt til, for at udvikle en applikation, der kan skille sig ud fra mængden og ramme den store målgruppe man som applikationsudvikler kan nå frem til, ved at publicere sin applikation i Googles applikations butik. Derfor vil den nye manual nok falde i god jord hos mange med bare en basal interesse for applikationsudvikling.

Mere til historien

En nyligt offentliggjort rapport fra analysefirmaet App Annie afslørede, at antallet af downloads fra Google Play Store, var 60 procent højere end antallet fra Apples App Store i årets 2. kvartal.

Google Play Store giver Apple baghjul

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer