Google: Fortæl os hvad du syntes om Android

Google ønsker i Android 5.0 på Nexus enheder at vide hvad du syntes om din enhed og ikke mindst Android.

Det har længe været muligt at give tilbagemeldinger til udviklere via app-crash reporter, altså rapporter du kan indsende når en app pludselig bryder sammen. Men nu ønsker Google at udvide muligheden til også at gælde Nexus enheder.

Google logo salgsæske

Google (Foto: MereMobil.dk)

Frigivelsen af Android 5.0 opdateringen til Nexus enheder er endnu ikke fuldendt, men som flere brugere begynder at anvende den nye software, spottes også flere nye funktioner, som Google ikke har promoveret som en del af feature-pakken.

Se Android 5.0 Lollipop in action

Inde i indstillinger på din Nexus enhed, under ”om telefonen” er der et menu-punkt der hedder ”Send feedback om denne enhed”. Trykker du på denne mulighed, får du nu chancen for at fortælle Google, præcis hvad du syntes om din Nexus enhed, og ikke mindst hvad du syntes om Android 5.0 Lollipop.

-Her er Android 5.0 Lollipop

En sådan funktion indbygget i alle fremtidige Android enheder, vil om noget, kunne gavne platformen til bedre at lytte til forbrugerne. Om ikke andet, så kan konstruktiv kritik altid bruges af producenterne, til at forbedre fremtidige produkter.

Herunder kan du se skærmbilleder af overnævnte funktion, samt hvor menupunktet gemmer sig.

Mere til historien.

Det er endnu usikkert om det bliver muligt for andre mobilproducenter, som HTC, Samsung, Sony osv. at gøre brug af denne feedback funktion. Aktuelt er det kun set på Nexus enheder.

Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Ingen foldbar i Danmark: Pixel Fold kommer ikke

Google Pixel Fold kommer ikke til Danmark, oplyser Google. Her er detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram