Tag på virtuelt Folketings-besøg fra sofaen

0

Nu kan du tage Google Street View i hånden og gå på rundtur i Folketinget, uden at du behøver at gå udenfor en dør.

Dagen i dag, er en helt særlig dag i de politiske kredse. Det er nemlig den første tirsdag i oktober og som traditionen byder, så betyder det også at Danmarks Folketing, i dag, slår dørene op for et nyt år med politiske diskussioner og afstemninger, men hvordan er det nu lige at Folketinget egentligt ser ud?

Det spørgsmål, kan Google nu hjælpe dig med at få besvaret, for Google har nemlig aflagt landets politiske højborg et visit og forvandlet det til en virtuel oplevelse, som du nu har mulighed for at tage på, skriver DR.dk.

Følg de folkevalgte på mobilen

Google var nemlig forbi Folketinget, sidste efterår, med deres Street View kameraer, og resultatet af dette kan du nu opleve på nærmeste hånd, ved at besøge Googles Street View tjeneste, via dette link.

På Googles virtuelle Folketings-tur, kan du blandt andet komme op på talerstolen, samt kaste et nært blik på den kunst der også er udstillet på Christiansborgs gange.

Mere til historien

Selvom navnet Google Street View, indikerer at det kun er verdenens veje, man kan tage et kig på, så er det langt fra tilfældet. Google er nemlig i langt højere grad begyndt at bruge deres Street View kameraer noget mere kreativt Eksempelvis var Google forbi samtlige stadions, der blev benyttet ved dette års fodbold VM i Brasilien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer