Følg de folkevalgte på mobilen

Vidste du, at du kan holde øje med de folkevalgte politikere på din smartphone?

Indenfor de sidste par år, at har vi fået et hidtil uset indblik i de folkevalgte politikers arbejde på Christiansborg gennem Folketings TV-kanalen, der hver dag sender timevis af møder, åbne samråd og debatter fra Folketingssalen.

Udsendelserne har til formål at styrke den demokratiske proces, da politikernes daglige arbejde pludselig bliver tilgængelig for alle danskere, hvilket er med til at skabe mere transparent og åbne politiske processer, når alle danskere kan se, hvad deres politikere går og laver på Christiansborg.

Som noget nyt har Folketingskanalen udvidet muligheden med en dedikeret folketingsapplikation, hvor man kan streame udsendelser fra Folketinget. Applikationen er sådan indrettet, at man kan se dagsordenen for mødet, før man afspiller videoklippet og ved de åbne samråd kan man se samrådsspørgsmålet.

Kun live-streaming

Som alle andre offentlige IT-projekter, så har applikationen selvfølgelig et par problemer, som de fleste danskere nok vil tage sig til hovedet over;  Man kan desværre kun se direkte udsendelser, og man kan således ikke se tidligere møder, samråd og debatter.

Hvis man ønsker at se tidligere møder, samråd og debatter, så henvises brugerne til Folketingets hjemmeside - en hjemmeside som vel at mærke ikke kan afspille video på hverken iOS, Android eller Windows Phone smartphones/tablets, da løsningen benytter Adobe Flash.

Applikationen er gratis og kan hentes i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

De folkevalgte i kommunerne er ind i mellem med til at træffe beslutninger om, hvor nye mobilmaster må sættes op.

Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Nu skal du finde el-appen frem igen! Strømprisen er på det højeste niveau i år

I efteråret 2022 blev det for alvor populært at følge el-priserne på apps. Nu er det igen relevant. Strømprisen har nået det højeste niveau i år.

(mere…)
Rejsebillet-appen er forsinket

Appen Rejsebillet skulle have været frigivet tilbage i marts, men firmaet bag Rejsekort har stadig ikke appen klar.

(mere…)
Pas på falske Threads apps! Threads er ikke klar i Danmark

SVINDEL: Er du blevet interesseret i den nye Threads-app, som er blevet så populær, så pas på hvad du downloader.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram