Guide: Tag på sightseeing med Google

TIP: Google Street View er populær, men vidste du, at man kan tage på sightseeing? Her guider vi dig til de mest opsigtsvækkende steder, du kan opleve med Google Street View.

I sidste uge kunne vi her på MereMobil.dk berette om, at det nu er muligt, at tage på rundvisning på Christiansborg og i det danske Folketinget, men faktisk er Folketinget ikke det eneste du kan opleve på nært hold med Googles Street View.

Her bringer vi dig en oversigt, over de mest fantastiske steder, du kan udforske hjemme fra sofaen.

– Tag på virtuelt Folketings-besøg fra sofaen

1. Det romerske Colloseum 

Mange vælger at smide penge efter en flybillet til den italienske storby Rom, for at opleve det legendariske Colloseum på egen hånd, men med et besøg på Google Street View, kan du spare penge og opleve Colloseum direkte fra din computer, tablet eller smartphone.

Det kan med garanti ikke måle sig med at besøge Colloseum i det virkelige liv, men det er stadig et klik værd, hvis du ønsker at udforske den antikke arena, hvor de store gladiatorkampe blev udkæmpet, og man kan faktisk næsten mærke det historiske vingesus, når man bevæger sig ind på den historiske arena, selvom det hele er virtuelt. Hvis du ønsker at besøge Colloseum, skal du blot klikke her

2. Det Hvide Hus

Det er ikke kun i Danmark, at vi har åbnet dørene op for Google og inviteret deres Street View kameramænd indenfor.

Således har selveste Barack Obama, USA’s præsident, også valgt at byde Google indenfor, i hans residens i Washington. Googles besøg hos præsidenten, har resulteret i nogle helt eksklusive billeder fra Det Hvide Hus og modsat Colloseum, så er der her tale om en oplevelse, som ikke kan opnås i virkeligheden, med mindre at du er pennevenner med Obama, eller regeringschef.

At man får et eksklusivt kig indenfor i præsidentens hus, som ikke er realistisk at opleve i virkeligheden, gør at vi også vil anbefale at bruge Street View, til at tage et kig på Det Hvide Hus. Af sikkerhedsmæssige årsager, er det dog ikke hele huset man kan opleve.

Hvis du ønsker at besøge Det Hvide Hus, skal du blot klikke her.

 3. Great Barrier Reef

Den sidste attraktion, som vi har sat på vores liste, er Great Barrier Reef. Modsat de to førnævnte seværdigheder, som alle befinder sig på jorden, så kommer vi her ned i det store hav, ud for Australiens kyst og bliver med Googles kameraer taget ned til det smukke koralrev og mange fascinerende dyr, som er blandt mange dykkeres foretrukne rejsemål.

Great Barrier Reef er verdens største koralrev og udgør et samlet areal på omkring 2000 kilometer. Great Barrier Reef er uden tvivl også et besøg værd, men da flybilletter til Australien er ganske dyre, så kan man godt nøjes med de utroligt flotte billeder, som Google er lykkedes med at fange.

Hvis du ønsker at besøge Great Barrier Reef, skal du blot klikke her.

Mere til historien

I forbindelse med sommerens fodbold VM i Brasilien, var Google også forbi samtlige stadions der blev benyttet, med deres Street View kameraer og der bliver løbende tilføjet nye attraktioner.

Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Dansk hovedpine i Chromebook-sag tages op i Norge

Det norske datatilsyn efterlyser en stærkere central styring af privatlivsdata i skolerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram