Google lancerer fitness-app

Google er endelig blevet klar med deres helt egen fitness app. Den er tilgængelig på en lang række platforme.

Google Fit blev første gang omtalt under dette års Google I/O event, tilbage i juni måned. Her blev der lovet et friskt og flot design, med simpel brugerflade.

Google Fit på flere enheder

Google Fit på flere enheder

Google Fits formål er ikke kun at følge din daglige aktivitet, men også at tillade dine favorit fitness-apps at samarbejde med Google Fit. Dermed samle et overblik over din træning, hvad enten informationen kommer fra din pulsmåler, smartwatch eller direkte fra din telefons interne sensorer.

– Google: Så let skifter du til Android

Bruger du flere applikationer, til at holde dig i god form, er Google Fit dit nye samlingspunkt. Google Fit kan samle informationer, fra flere applikationer og give dig et nemmere overblik. Det eneste der kræves er, at din favorit app samarbejder med Google Fit.

– Google giver billeder til velgørenhed

Applikationer der allerede understøtter Google Fit tæller blandt andet de populære apps Runkeeper, Noom Coach og Map My Run.

Google Fit er ganske gratis og kan hentes her via Google Play.

Mere til historien

Flere producenter og udviklere har allerede indvilget i et samarbejde om udvikling af økosystemet til Google Fit. Blandt andet HTC, Asus, LG, Mapmyrun, Adidas og Nike.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.