Google giver billeder til velgørenhed

0

Google er nu klar med et nyt tiltag, der skal levere sattelitbilllder og samtidigt gøre livet en anelse lettere for frivillige organisationer.

Den nye korttjeneste skal være med til at gøre frivillige organisationers arbejde lettere.
Den nye korttjeneste skal være med til at gøre frivillige organisationers arbejde lettere.

Den amerikanske teknologigigant Google, har gang i mange projekter for tiden. Ikke alene har de travlt på produktfronten, hvor de netop har lanceret en ny smartphone, samt en en ny tablet, i deres Nexus-serie. Nu er de også klar med en ny service med primært fokus på de såkaldte non-profit organisationer.

– Her er alle Googles Nexus nyheder

Den nye service har fået navnet Skybox for Good og er resultatet af et stort opkøb, som Google foretog i august måned, af foto-tjenesten Skybox.

Med Skybox for Good, er det nu muligt for frivillige organisationer, der ikke har store budgetter at gøre godt med, at få sattelitbilllder til at understøtte deres arbejde. Det skriver det amerikanske teknologi-medie Techcrunch

Sattelitbilleder er ofte en dyr fornøjelse, for de frivillige organisationer, så det må formodes, at den nye service modtages med kyshånd.

Mere til historien

Hvis du selv har lyst til at tage et kig på det nye kortmateriale fra Google, så er der heldigvis mulighed for det på Google Maps, du skal blot klikke her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer