Apple kræver 64-bit apps

Apple kræver at alle applikationer til iPhone og iPad skal kunne køre 64-bit fra 1. februar 2015.

I mobilbranchen har 64-bit været det store buzz-ord lige siden Apples introduktion af 64-bit A7 chippen, og nu sætter Apple barren endnu højere.

Fra 1. februar 2015 vil Apple nemlig kræve, at alle iOS applikationer til iPhone og iPad skal være 64-bit kompatible for at blive godkendt. Det skriver Engadget.

iPad Air 2

iPad Air 2 med A8X processor

Apples nye krav rammer ikke eksisterende applikationer, men nye applikationer og opdateringer til eksisterende applikationer vil kræve 64-bit understøttelse, og rene 32-bit applikationer må dermed forventes at være en saga blot indenfor ganske kort tid.

Det nye krav om 64-bit understøttelse må anses for at være et aggressivt træk, da det tvinger udviklerne til at optimere deres applikationer til 64-bit.

Fordelen for forbrugerne er, at 64-bit understøttelsen vil føre til hurtigere applikationer, og det må også forventes, at flere spil vil udnytte de grafiske fordele som 64-bit chips fra Apple giver adgang til via Apples Metal API.

Mere til historien

Apples nyeste 64-bit chips er A8 og A8X procesorene, der benyttes i iPhone 6/6 Plus samt den nye iPad Air 2

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram