Angry Birds-producenten Rovio fyrer 130 ansatte

Et af de mest succesfulde mobilspil igennem tiden har mødt lidt modgang og producenten Rovio fyrer nu hver sjette medarbejder.

Angry Birds Go! (Foto: Rovio)

Angry Birds Go! (Foto: Rovio)

Den finske mobilspilsproducent Rovio, der står bag det succesfulde spil Angry Birds, oplyste i går (torsdag) at selskabet vil fyre 130 medarbejdere. Det svarer til 16 procent af deres fulde arbejdsstyrke. Det skriver Business.dk.

– ”Vi havde opbygget vores team på antagelser om hurtigere vækst, end vi kunne levere,” lyder det fra Mikael Hed, der er administrerende direktør.

Angry Birds Stelle er klar til download

Selvom Rovio formentlig er den spilproducent, som har en super indtjening både på selve Angry Birds spillene og de mange tilbehørs ting, der inkluderer legetøj og meget andet, så har de altså haft problemer med at bibeholde indtægterne.

I øvrigt vil den tidligere Nokia-direktør Pekka Rentala overtage Mikael Heds post som øverste chef.

Mere til historien

Det ventes, at filmen om Angry Birds får biografpremiere i sommeren 2016.

Angry Birds Classic er tilbage til mobilen

Angry Birds er tidligere fjernet fra App Store og Google Play Store, men nu er der godt nyt. Rovio er nemlig klar med nyt classics Angry Birds.

(mere…)
Angry Birds er fyldt 10 år

Angry Birds er netop fyldt 10 år. Spillet har været med siden smartphones spæde start. Bliv klogere på lidt af historien her.

(mere…)
Rovio på vej med efterfølgeren til Angry Birds

KORT NYT: Mobilspil- og animationsstudiet Rovio har besluttet at gå videre med planerne om en efterfølger til Angry Birds-filmen.

(mere…)
Angry Birds 2 slår alle download-rekorder

Kort-nyt: Der er ingen tvivl om, at Angry Birds er succesfuldt, og det ser ud til efterfølgeren også bliver en succes. Angry Birds 2 har allerede slået alle download-rekorder.

(mere…)
De vrede fugle er tilbage – Angry Birds 2

Det er efterhånden mange år siden, at det oprindelige Angry Birds spil udkom. Nu er efterfølgeren klar.

(mere…)
Angry Birds Stella er klar til download

Det nyeste eventyr i Angry Birds er klar fra Rovio. Download Angry Birds Stella allerede nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram