Angry Birds Stella er klar til download

Det nyeste eventyr i Angry Birds er klar fra Rovio. Download Angry Birds Stella allerede nu.

Stella er en af de kvindelige karakterer i Angry Birds, der kendes fra blandt andet Angry Birds Go! og Angry Birds Star Wars spillene. Men nu er Stella klar, som hovedperson i hendes eget spil.

Spillet har en rød tråd til de tidligere spil med de kendte sure fugle og grønne grise.

De første levels i spillet er uden reklamer, derefter er der banner-reklamer og video-reklamer, som du er nødt til at se. Der er i alt mere end 120 forskellige levels. Det skriver Afterdawn.com.

Spillet er gratis, men der er mulighed for in-app køb. Rovio har desuden annonceret et sæt Telepod toys, som kan bruges til Angry Birds Stella.

Du kan downloade Angry Birds Stella gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Det er endnu uvist om Angry Birds Stella kommer i en officiel version til Windows Phone, men allerede nu findes en udgave, der altså ikke er fra producenten Rovio. Generelt er Windows Phone Store præget af applikationer, der ikke er officielle apps, men har navne der får brugerne til at tro det.

Læs vores artikel om Microsoft, der udtaler udgiveren har ansvaret for falske apps.

Angry Birds Classic er tilbage til mobilen

Angry Birds er tidligere fjernet fra App Store og Google Play Store, men nu er der godt nyt. Rovio er nemlig klar med nyt classics Angry Birds.

(mere…)
Angry Birds er fyldt 10 år

Angry Birds er netop fyldt 10 år. Spillet har været med siden smartphones spæde start. Bliv klogere på lidt af historien her.

(mere…)
Rovio på vej med efterfølgeren til Angry Birds

KORT NYT: Mobilspil- og animationsstudiet Rovio har besluttet at gå videre med planerne om en efterfølger til Angry Birds-filmen.

(mere…)
Angry Birds 2 slår alle download-rekorder

Kort-nyt: Der er ingen tvivl om, at Angry Birds er succesfuldt, og det ser ud til efterfølgeren også bliver en succes. Angry Birds 2 har allerede slået alle download-rekorder.

(mere…)
De vrede fugle er tilbage – Angry Birds 2

Det er efterhånden mange år siden, at det oprindelige Angry Birds spil udkom. Nu er efterfølgeren klar.

(mere…)
Angry Birds-producenten Rovio fyrer 130 ansatte

Et af de mest succesfulde mobilspil igennem tiden har mødt lidt modgang og producenten Rovio fyrer nu hver sjette medarbejder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram