Tidsforbruget af apps er stigende

0

Applikationer til smartphonen er uden tvivl kommet for at blive, nu viser ny rapport også at vores tidsmæssige forbrug af apps er stigende.

Udviklingen i hvor meget tid vi bruger på de forskellige applikationer
Udviklingen i hvor meget tid vi bruger på de forskellige applikationer

Applikationer til vores smartphone er i stigende grad, en uundværlig del af hverdagen for os – de kan hjælpe os med at nå bussen, holde styr på vores daglige motion og kan endda også bruges til at besøge netbanken, hos de største danske pengeinstitutter.

 – Netbanken fortsat mere populær end mobilbankerne.

Nu viser ny data fra det amerikanske analyseselskab Localytics også, at vores tidsmæssige forbrug af applikationer er i kraftig vækst. Således er vores gennemsnitlige forbrug af applikationer, steget med 21% over det seneste år, hvor de sociale medie applikationer og fitness applikationer er blandt de applikationer der er oplever størst vækst.

Den nye data afslører dog, at vores forbrug af musik-applikationer, som Spotify, er det mest stigende, her er tidsforbruget steget med hele 79%, hvilket svarer til en stigning på 64 minutter om måneden.

Udover at fortælle, hvilke applikations kategorier der oplever størst stigning, så afslører den nye data fra Localytics også at vi i gennemsnit åbner en applikation 11,5 gange om måneden, hvilket også er en stigning, i forhold til sidste år, hvor antallet lå på 9,4 og når vi først har åbnet en applikation, så tilbringer vi gennemsnitligt 5,7 minutter i den.

Den nye data er taget fra en undersøgelse Localytics har foretaget i deres kundegruppe, som inkluderer over 28.000 applikationer, fordelt på 1,5 milliarder enheder.

Mere til historien

Som vi kunne fortælle på MereMobil.dk i august måned, så er Facebook ifølge analysefirmaet ComScore, den mest anvendte applikation.

 – Dette er de 25 mest brugte applikationer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer