Ris og ros til Motorola Moto360

0

Motorola har netop sendt deres smartwatch, Moto360, i salg på det amerikanske marked. Og anmelderne giver det en blandet modtagelse.

Motorola Moto360 (Foto: Motorola)
Motorola Moto360 (Foto: Motorola)

Det runde smartwatch Moto360 fra Motorola er landet i handlen på det amerikanske marked. Og anmelderne mener, at det er det bedste smartwatch til dato, men til trods for det har uret fortsat store mangler.

Motorolas Moto360 har været længe ventet og ligesom flere af konkurrenterne, så kører Moto360 på Android Wear-platformen.

Android Wear – nyt system til wearables

En af grundene til, at netop dette ur har været længe ventet er, at det modsat de fleste af de øvrige smartwatches ligner et “rigtigt” ur og et ur, som man har lyst til at gå med – selvom man ikke er technørd.

Modtagelsen af det nye smartwatch er også blandet. David Pierce, The Verge, er begejstret for det nye smartwatch. Det skriver Dr.dk.

– “Jeg føler mig allerede nøgen uden det, mens jeg ikke lægger så meget mærke til min smartphone længere,” skriver han i anmeldelsen af Moto360. Derudover fremhæver han også designet på uret, som han mener har en underspillet elegance – dog holder batteriet ikke længe nok. Android Wear-platformen mener han dog har klare mangler.

Joanna Stern, The Wall Street Journals, er langt mere kritisk over for uret. Hun skriver, at det er dejligt der langt om længe er kommet et smartwatch, som ligner et ur, men mener endnu ikke det er det rigtige tidspunkt at købe et smartwatch på. Hun er desuden utilfreds med størrelsen, da den ikke passer til en kvindes håndled.

– “Uret kan måske lyde som om det er småt med 1,8 tommer i diameter og en tykkelse på en 1,27 centimeter, men det ser nærmest ud som om nogen har taget et ur fra en væg og spændt på min arm,” skriver hun.

Joanna Stern kritiserer også batteritiden og Android Wear-platformen, da der simpelthen er for mange mangler og for få brugbare apps. Derudover konkluderer Stern også, at smartwatches fortsat har brug for hardware- og softwareforbedringer.

Brent Rose, Gizmodo, er rimelig positiv overfor Moto360, da han mener, at det adskiller sig markant fra de øvrige smartwatches på markedet.

– “Hvor skærmene på LG G Watch og Samsung Gear Live virker tynde og skrøbelige, når du tapper på dem, får du her en high-end solid følelse,” skriver Rose, som kalder det for det mest komfortable smart-ur på markedet, blandt andet på grund af den læderrem der følger med. Rose fremhæver også den trådløse opladerdock.

Motorola Moto360 måler aktivitetsniveauet på en anderledes måde end konkurrenterne. På Samsungs skal man eksempelvis selv aktivere pulsmåleren, mens Moto360 måler pulsen konstant. Og inddeler dataene i kategorierne: inaktiv, aktiv og høj aktivitet.

Rose vil ikke konkluderer endnu om uret er “pengene værd” eller han også synes man skal vente før man springer på smartwatches. Det har han ikke testet uret længe nok til endnu.

Motorola Moto360 kommer ikke officielt på det danske marked.

Mere til historien

Motorola Moto 360 har fået en pris på det amerikanske marked på 249 dollars.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer