Microsoft lancerer Chromecast konkurrent

0

Apple har en, Google har en og nu har Microsoft også en løsning til dig, der ønsker at streame indhold fra din smartphone til fjernsynet.

Microsofts Wireless Adapter i aktion
Microsofts Wireless Adapter i aktion

Apple har deres Apple-TV, en lille sort boks, der lægger en helt ny brugerflade ind på fjernsynet og samtidigt giver mulighed for at se indhold, fra eksempelvis Netflix og Viaplay. Google har deres Chromecast, en lille usb-nøgle lignende enhed, der kobles i fjernsynets HDMI-input og straks åbner op for mange af de samme muligheder som Apple-TV, dog noget mere simpelt.

WEB-TV: Google Chromecast

Ingen af disse løsninger, har dog nogensinde fungeret med Windows Phone enheder, men nu er Microsoft heldigvis klar med en løsning, der endda minder en del om Google Chromecast, de går nemlig nu også ind på dette marked, for smarte streaming-løsninger, til fjernsynet.

 – Google: Nu kan du købe Chromecast i Danmark

Det nye produkt, som Microsoft lancerede i går, dansk tid, har fået navnet Microsoft Wireless Display Adapter og er kompatibelt med alt lige fra Windows Phone telefoner, computere, tablets og de nyeste Android telefoner, det melder Microsoft i en meddelelse.

Den nye Wireless Display Adapter, gør det muligt at dele indhold fra din enhed og over på en TV-skærm, hvilket kan være gavnligt til privat brug, hvis man eksempelvis ønsker at se en video på YouTube, sammen med resten af familien, men det er også let at forestille sig, hvordan enheden kan være til gavn på jobbet, hvis man har en præsentation, der skal vises til kollegaerne.

 – TEST: Google Chromecast

Microsoft Wireless Display forventes at ramme markedet i næste måned og vil i første omgang være tilgængelig på det amerikanske marked.

Mere til historien

Hvis du ejer en nyere Nokia Lumia enhed, der er Nokias Windows Phone serie, så kan det anbefales at downloade programmet Nokia Play To, der giver mulighed for at streame det mest basale indhold, som billeder og musik over på dit fjernsyn, du skal blot sikre dig, at begge enheder understøtter DLNA.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer