Køb din iPhone 6 før midnat – dog til overpris

1

ProShop.dk vil være først – og har allerede nu åbnet op for deres iPhone 6-salg. Det kræver dog du er villig til at betale noget mere for din iPhone 6-model, men så kan du også få den allerede i aften – eller i morgen med posten.

Screenshot - iPhone-salg hos ProShop.dk
Screenshot – iPhone-salg hos ProShop.dk

Forhandleren ProShop.dk sælger allerede nu iPhone 6 og iPhone 6 Plus, så har du ikke nerverne eller lysten til at bruge aftenen/natten på at stå i kø er det muligt at bestille den i aften inden klokken 20.00 på ProShop.dk.

Her kan du købe iPhone 6-modellerne fra midnat

Når du at bestille telefonen inden klokken 20.00 får du dit eksemplar leveret allerede i morgen med Post Danmark. Og er du rigtig hurtig og bor i nærheden af lageret (Århus) kan du nå at afhente dit eksemplar inden klokken 19.00 i aften.

ProShop.dk har dog måtte sætte prisen højt, da iPhone 6-modellerne pt. er komplet umulige at få fat i ved en billig leverandør, og de vil kunne tilbyde telefonen til kunderne før alle andre. Det oplyser ProShop.dk på deres Facebookside.

Her er Apples iPhone 6-priser

Priserne har også fået et godt nøk opad i forhold til de officielle priser. Skal du have iPhone 6 16 GB her og nu, så koster den netop nu 7.999 kroner uden abonnement, mens modellen med 128 GB koster 9.999 kroner uden abonnement.

Her finder du den billigste iPhone 6

Den absolut dyreste model er iPhone 6 Plus med 128 GB, som netop nu koster 10.999 kroner uden abonnement. Du kan se priserne hos ProShop.dk her.

Mere til historien

Prisen vil falde til normalt niveau, når butikkerne kan få produkterne leveret oftere og i højere antal.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer