iPhone 6 Plus bukker under for presset

Ejere af den nye iPhone 6 Plus melder på amerikansk forum, at deres nye smartphone bøjer ved let belastning.

Dette billeder viser tydeligt at brugeren fra Macrumors, er endt op med en lettere bøjet iPhone

Dette billeder viser tydeligt at brugeren fra Macrumors, er endt op med en lettere bøjet iPhone

De fleste der har ejet en phablet, kan nok nikke genkendende til frygten for at det dyre stykke hardware, skulle finde på at bøje eller på anden måde give efter for trykket, telefonen bliver udsat for, når man har den liggende i lommen og sidder ned.

Nu melder enkelte ejere af den nye iPhone 6 Plus, at det netop er hvad de oplever, ved blot minimal belastning, af den nye flagskibsmodel fra Apple.

De nye meldinger, kommer lidt som et lyn fra en klar himmel, da hidtidige holdbarhedstests af iPhone 6 og storebroren iPhone 6 Plus, har vist at netop de to søskende, er de mest holdbare medlemmer af iPhone familien, til dato.

 – iPhone 6 er den mest holdbare iPhone

Det er på det amerikanske Apple forum Macrumors, at de ellers så heldige ejere, af den nye iPhone, har delt deres knapt så heldige erfaringer, med andre Apple fans.

En af brugerne på forummet, fortæller at efter en dag, hvor han havde haft sin iPhone 6 Plus liggende i bukselommen i omkring 18 timer, var det helt tydelig for ham at telefonen havde givet efter for den ellers minimale belastning og var bøjet, da han tog den op ad lommen, da dagen var omme.

– “I går, tog jeg hjemmefra omkring klokken 10 om formiddagen, med min iPhone i frontlommen i mine jakkesætsbukser. Jeg kørte i 4 timer til et bryllup, hvilket også betød jeg sad ned mange timer middagen igennem, samt 2-3 timer, hvor jeg dansede. Jeg forlod brylluppet klokken 02:00 og gik i seng, efter at havde kørt de 4 timer hjem igen, min iPhone 6 Plus, lå således 18 timer i min lomme, hvor jeg sad ned det meste af tiden. Da jeg efterfølgende lagde min iPhone på kaffebordet og satte mig ned på sofaen, så jeg at reflektionen af vinduet i min iPhone, var en anelse forvrænget,” lyder det fra en bruger på Macrumors, akkompagneret af et billede af telefonen, der viser at den nu er lettere bøjet.

Desværre er den uheldige bryllupsgæst, ikke den eneste der må erkende at han nu er ejeren, af en buet iPhone 6 Plus, således melder en anden bruger på forummet, om en lignende oplevelse.

Om skrøbeligheden er en tendens der kommer til at følge iPhone 6 Plus, eller om der blot er tale om et par uheldige ejere, vil blive spændende at følge, ligesom det bliver spændende, at se hvordan Apple vil håndtere situationen, hvis der dukker yderligere eksempler op, på det store internet.

Mere til historien

Da Apple i sommeren, 2010,  lancerede deres iPhone 4, meldte en stor del af kunderne, at de oplevede store problemer med telefonens antenne, når den blev holdt på bestemte måder. Et problem der var opstået, efter at Apple havde skiftet tidligere tiders plastikmateriale ud med aluminium. Problemet blev løst, ved at Apple tilbød såkaldte bumpers, der skulle sørge for at telefonens antenner, blev ekstra godt beskyttet.

Skrækindjagende mange danskere er uvidende om e-affald

FN-rapport viser, at mængden af elektronisk affald stiger voldsomt hurtigere, end vi kan nå at genanvende den.

(mere…)
Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

(mere…)
Endelig: Nu har du ret til reparation

Den såkaldte "right to repair act" er stemt igennem i Europa-Parlamentet.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram