iPhone 6 får tæsk på YouTube

3

Som en naturlig udvikling i et besynderligt YouTube fænomen, bliver den nye iPhone 6, udsat for ubarmhjertig kærlighed på YouTube.

Mens vi her i Danmark, må væbne os med tålmodighed, hvis vi ønsker at erhverve den nye iPhone 6, så er folk anderledes priviligeret i andre lande, blandt andet i USA og Tyskland, hvor salget af iPhone 6 startede i går. En begivenhed, der som sædvanlig tiltrak stor opmærksomhed og lange køer, foran Apple forhandlere.

 – Lange køer inden iPhone-salgsstart

De fleste, der lykkedes med at anskaffe sig en iPhone, vil nok føle sig lykkelige i dag, men andre har valgt at ligge i kø, af helt andre årsager.

Det lader nemlig til, at en ny produktlancering ikke kan finde sted, uden at det skal smadres til ukendelighed, filmes og efterfølgende uploades til YouTube, et fænomen, der nok vil skære dybt ind i hjertet, på Apple fans og vække større ubehag, end negle der skrabes nedad en skoletavle.

Ikke desto mindre har dette fænomen også overgået Apple’s nye iPhone 6 og de første såkaldte “Drop tests” har allerede fundet vej til YouTubes store katalog af videoer.
Vi har her samlet et lille udkast til de nysgerrige sjæle, der er interesserede i at se, hvor meget sådan en iPhone 6 egentligt kan holde til, før den går i stykker.

1. Android Authority

Et af de medier, der har kastet sig ud i at smadre den nye iPhone 6, er amerikanske Android Authority. Udfra navnet på mediet, er det oplagt, at tro, at de muligvis ikke har de helt store problemer, ved at udsætte den nye iPhone, for en særdeles hård behandling. I denne video, bliver iPhone 6, tabt så den lander med fronten, siden og bagsiden først og resultatet er overraskende imponerende.

2. Phone Buff

Den anden video i vores lille udpluk af drop test videoer, er fra Phone Buff, der ligeledes er et amerikansk teknologi-medie.

Phone Buff vælger at gå lidt mere hårdt til værks, end Android Authority. Om hvorvidt iPhone 6 kan holde til lidt skrappere metoder, kan du se i denne video

Som en sidste bemærkning, anbefaler vi ikke at du prøver det derhjemme.

Mere til historien

Drop tests, eller ekstrem tests, kan også udføres, med et lidt mere brugbart perspektiv. Således har vi her på Meremobil testet et par ekstrem-mobiler fra mærket RugGear for at se om de nu også kan holde til så meget, som producenten lover.

 – Her kører vi en mobil i vaskehallen (ekstrem test)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer