HTC vil fokusere på kameraet med ny GoPro konkurrent

1

RYGTE: Amerikansk medie melder at HTC er på vej med et kamera, der skal tage kampen op mod de populære GoPro kameraer

Kameraproducenten GoPro har med produkter, som Hero2 og Hero3, sat sig solidt på et marked indenfor kameraverdenen, der hidtil har været ubesat, men nu kan de muligvis se frem til skarp konkurrence fra den Taiwanske smartphone producent HTC.

Ifølge det amerikanske medie Bloomberg, skulle HTC nemlig være på vej med en konkurrent til det populære frilivs kamera GoPro.

Bloomberg beretter, at HTC ønsker at finde nye områder de kan tjene penge på, da de seneste regnskaber ikke har været overvældende positive, på trods af populære smartphones, som One M8.

 – HTC One (M8) – se testen her

Bloomberg mener at vide, at det kommende kamera fra HTC, vil byde på et 16MP kamera og derudover kunne forbinde direkte til Android og iOS produkter.

Med HTC’s mulige øgede fokus på kamera, er der noget der tyder på at de er klar til at tage over fra hvor den hedengangne finske producent Nokia slap, der var kendt for at lægge stor vægt på kameraet i deres telefoner, en tradition der fortsatte til det sidste og derfor også resulterede i et godt kamera i Lumia 930, der står tilbage som den sidste telefon fra selskabet.

 – Lumia 930 – derfor er den bedst på Windows Phone

Bloomberg har ikke haft held med at få en udtalelse fra HTC selv, der i en e-mail har afvist at kommentere på rygterne overfor det amerikanske medie.

Mere til historien

Der har tidligere gået rygter, om at HTC går med overvejelser om at sende et smartwatch på markedet, men de rygter faldt midlertidigt til jorden i sidste uge, da en ansat fra HTC, afslørede at et eventuelt smartwatch, ikke vil blive lanceret foreløbigt.

Tidligere artikelAndroid 4.4.4 på vej til Sony Xperia Z
Næste artikelApple lukker ned for iPod Classic
Johan er IT-journalistHan har efterhånden en del år bag sig, som skribent indenfor teknologiverdenen, med særligt fokus på smartphones, hvor han har skrevet for forskellige dedikerede nichesites.Johan har en finger på pulsen, med alt der relaterer sig til smartphones, og har en almen interesse for IT qua sin uddannelse som IT-supporter.
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer