Din smartphone er mikrofon i ny version af SingStar

0

Et nyt SingStar er på vej til at se dagens lys med tilbageblik på de 10 år med SingStar-spillene – og som noget nyt kan mobiltelefonen bruges som mikrofon.

SingStar applikation (Kilde: Sony)
SingStar applikation (Kilde: Sony)

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) løftede i går sløret for den nye og forbedrede udgave af SingStar: Ultimate Party til PlayStation 4.

En af forbedringerne er blandt andet en gratis applikation, der omdanner din smartphone til en mikrofon. Applikationen findes til både Android og iOS

Diskudgaven af SingStar: Ultimate Party byder på 30 forskellige sange, der er en blanding af de største hits netop nu, samt klassikere fra de seneste ti år med SingStar. Så der er rig lejlighed til, at synge med til både Lady Gaga, One Direction, Pink og Nate Ruess, TLC, Train, Coldplay, Pharrell Willims, Avicii, Disclosure og mange flere.

 – SingStar fejrer 10-års jubilæum med ny app

Ønsker du SingStar: Ultimate Party på disk, så udkommer den til PlayStation 4 den 29. oktober 2014. Samme dag kommer det også til PlayStation 3.

Mere til historien

De mange sociale funktioner i PS4-systemet er en vigtig del af det nye SingStar, som sætter spillerne i forbindelse med deres sociale netværk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer