Sony fejrer SingStarts 10 års jubilæum med ny app

Sony Computer Entertainment Europe kunne i sidste uge fejrer SingStarts 10 års jubilæum og det skete med annonceringen af næste generation af spillet til PS4.

SingStar applikation (Kilde: Sony)

SingStar applikation (Kilde: Sony)

Sony Computer Entertainment Europe kunne den 21. maj fejre 10 års jubilæum for et af de bedst sælgende musik-spil nogensinde – nemlig SingStar. Og jubilæet blev fejret med annonceringen af et innovativt redesign af spillet, der blandt andet byder på en ny applikation (ledsager-app) til den næste generation af ”sociale sangere”, samt en ny opsamlingsdisk til PlayStation 3 og PlayStation 4.

SingStar er uden tvivl en af de bedst sælgende musikserie de seneste år med mere end 26 millioner solgte eksemplarer på verdensplan. Dermed har SingStar blandt andet overgået salgstallene for Adeles ”21” og Coldplays ”Parachutes”.

Den nye version af SingStar, som kommer på markedet senere på året, er udviklet til at sætte gang i festen og applikationen, som forvandler din iOS eller Android-telefon til mikrofon, kan downloades uden ekstra omkostninger. Det betyder også, at der ikke er nogen begrænsninger for, hvor mange venner, der kan blive en del af morskaben.

Den nye opsamlingsdisk med 30 sange fra SingStar-serien kommer senere på året og hedder SingStar: Ultimate Party – det er i øvrigt første gang den kommer til PlayStation 4.

– “Jeg kan slet ikke forstå, at der er gået 10 år, siden vi første gang udgav SingStar – det er fantastisk at se, hvordan seriens popularitet er vokset i løbet af årene med 26 millioner eksemplarer solgt på verdensplan og mere end 25 millioner downloadede sange. Tilbage i 2004 bevægede vi os virkelig ind på ukendt territorium, for der var ikke ret mange sociale spil eller festspil dengang, og idéen om at synge ind i en spilkonsol var helt ny! Men vi har altid troet på, at alle elsker at synge sammen – og SingStar har altid leveret varen og fortsætter med at gøre sangen social. I dag er vi meget begejstrede for at kunne annoncere genopfindelsen af SingStar, denne gang til den digitale generation!,” siger Dave Ranyard, Studio Director for SCEE WWS, om SingStar-succesen.

Mobilen bliver mikrofon med den nye applikation

Den nye applikation gør det muligt for spillerne, at organisere spillelister og dermed sætte de bedste sange i kø – så går festen aldrig i stå.

Det er muligt, at downloade sange fra SingStore så det dermed kan blive mere personligt at spille.

Mere til historien

På PlayStation 4 er de sociale funktioner kernen i SingStar, der giver brugerne mulighed for at dele deres favoritøjeblikke fra spillet med SingStar-fællesskabet, samt på Twitter og Facebook.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram