Danske iOS-brugere generer mere trafik end Android-brugere

5

Apples styresystem iOS genererer mere trafik i Danmark i forhold til konkurrenten Android, viser en ny opgørelse fra Widespace.

Statistikken er baseret på trafikken fra mobilsites og applikationer som Widespace repræsenterer i Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Sverige og UK. Totalt drejer det sig om 66 millioner brugere og milliarder af annoncevisninger per måned.
Statistikken er baseret på trafikken fra mobilsites og applikationer som Widespace repræsenterer i Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Sverige og UK. Totalt drejer det sig om 66 millioner brugere og milliarder af annoncevisninger per måned.

Ny statistik fra Widespace viser, at Apples styresystem iOS er mere dominerende end konkurrenten Android, når det kommer til at genererer trafik – i hvert fald i Danmark, Frankrig, Tyskland, Norge, Sverige og Storbritannien.

Derimod genererer Android-platformen mest trafik i Finland, Italien og Holland.

Brugsmønstret fra brugen af applikationer varierer også meget fra de to platforme, viser de indsamlede data fra Widespace. Apple-brugerne lytter mere til musik, er interesseret i mode- og livsstilsmedier, samt storforbrugere af familie applikationer. Android-brugerne er mere interesseret i teknologi, køretøjer, vejret og spil.

Statistikken er baseret på trafikken fra mobilsites og applikationer som Widespace repræsenterer i Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Sverige og UK. I alt 66 millioner brugere og milliarder af annoncevisninger per måned.

Mere til historien

En ny undersøgelse fra Flurry Analytics viser, at smartphone-brugerne benytter mere tid end tidligere på deres telefon – særligt sociale applikationer trækker. Og rekorden blev indtil videre sat i 2013, men forventningen til tidsforbruget er steget i 2014 er stor.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer