Apple fralægger sig ansvaret for fotoskandale

0

Apple afviser, at bære ansvaret for de mange intime fotos af flere kendisser der er blevet hacket på deres iCloud-tjeneste.

Apple
Apple

Det er ikke en sikkerhedsbrist i Apples iCloud, som har været årsagen til, at mere end 100 intime fotos af en række kendisser blev lækket på nettet. Det fastslår Apple ifølge Reuters.

Selvom billederne er hacket fra kendissernes iCloud-kontier, så fralægger Apple sig altså ansvaret for fejlen. Ifølge Reuters har Apple undersøgt sagen.

– “Ingen af sagerne, vi har undersøgt, skyldes et brud i et af Apples systemer såsom iCloud eller ‘Find my iPhone’,” siger Apple i en erklæring tirsdag, ifølge Reuters. Det skriver Business.dk.

PODCAST: Sikkerhed – tager du det seriøst?

Der skulle i stedet være tale om et målrettet hackerangreb mod de kendte kvinders konti og deres brugernavne, adgangskoder og sikkerhedsspørgsmål.

Ifølge CNN har FBI også indledt en undersøgelse af sagen. Desuden har en hacker lovet, at der er flere fotos på vej, samt sexvideoer.

Mere til historien

Jennifer Lawrence, der er kendt fra blandt andet X-Men og The Hunger Games, er en af de kvindelige stjerner, som har været ramt af denne hacker-skandale.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer