Apple begrænser NFC i iPhone 6

Glem alt om at bruge NFC i iPhone 6 til Rejsekort, NFC-tags osv. Apple vil nemlig begrænse funktionaliteten af den indbyggede NFC-chip.

Apple Pay iPhone 6

Apple Pay iPhone 6

I Android-verdenen, er det efterhånden "Old news", men i Apple-land, er det først med introduktionen af den nye iPhone 6, at en NFC chip har fundet sit indpas. Desværre bliver NFC-funktionen på iPhone 6 stærkt begrænset, sammenlignet med det vi kender fra Android telefoner, bekræfter en Apple-talsperson overfor mediet Cult Of Mac.

Ifølge talspersonen, vil NFC-funktionen i iPhone 6, være begrænset, så det kun vil være muligt at benytte NFC, sammen med Apples nye betalingssystem, Apple Pay, der både i udlandet og herhjemme, ventes med spænding.

- Apple vil eje din tegnebog

Talspersonen fra Apple fortæller, at begrænsningen vil forhindre applikations-udviklere i at udnytte NFC-chippens potentiale, i en periode der minimum dækker over det kommende år. Talspersonen vil ikke udtale sig om hvorvidt begrænsningen også vil gælde længere ude i fremtiden.

Så hvis du havde set frem, til at benytte den nye iPhone 6, til at holde styr på dit Rejsekorts saldo, eller at gøre brug af NFC-tags, så har det desværre lange udsigter.

- Rejsekortets applikation overhalet af privat app

Dog er der håb forude. Apple havde også ”lås” på muligheden for brug af TouchID fra iPhone 5S til at starte med, men her er der nu åbnet op for udviklere af tredjepartsapplikationer kan benytte denne.

Mere til historien

Samsung Nexus S, der blev lanceret i 2010, var den første Android-telefon med indbygget NFC.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram