Twitter-brugeren @Evleaks går på pension

0

Evan Blass, aka Twitter-brugeren @Evleaks, har netop meldt ud at han går på pension og ikke længere vil lække informationer fra mobilbranchen.

Twitter @evleaks Evan Nelson Blass
Twitter @evleaks Evan Nelson Blass

Twitter-profilen @Evleaks blev kendt for at lække store og små produkter fra blandt andet HTC, LG, Microsoft, Motorola, Nokia og Samsung.

Hvilket han har gjort et stort nummer ud af at gøre de seneste to års tid. Men nu er det altså slut, det skriver han i hvert fald selv på Twitter.

Hvem er Twitter-brugeren @Evleaks?

Grunden til, at Evan Blass ønsker at forlade hans stilling i mobilbranchen, som uden tvivl en af de der ved mest før produkter m.m. offentliggøres, er at han ønsker et job med økonomisk stabilitet. Det skriver Afterdawn.com.

– “These matters are always somewhat complicated, but like many things, it mostly comes down to money. Trying to monetize a stream of Twitter leaks is not easy. First I tried monthly sponsorships. Then weekly. Then single sponsored tweets. I took donations — felt like online panhandling” fortæller Evan Blass i et interview til The Next Web om hans afgang fra mobilbranchen.

 – “I also started a website, and it’s actually done somewhat respectably, but with all the leaks going out on Twitter anyway, people have little incentive to visit, and most of my tech-savvy-heavy audience seem to be pretty heavy ad-block users, as well. It all adds up to an unsustainable living, and with a progressively worsening disease [Ed; Blass was diagnosed with multiple sclerosis], I need to make sure I can prepare myself better for the future, financially,” fortsætter Evan Blass.

Evleaks går på pension
Evleaks går på pension

Blass fortæller også at hans success skyldes mange gode kilder, gode kollegaer og held.

Mere til historien

Noget af det seneste @Evleaks har skrevet om er Sony Xperia Z3.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer