Store forventninger til IFA-messe – Asus holder også event

1

Huawei, Nokia og Samsung har indkaldt verdenspressen til pressemøde under årets IFA-messe – og nu melder Asus sig også i rækken af forventede produktlanceringer.

Asus invitation til IFA 2014 (Kilde: GSMArena.com)
Asus invitation til IFA 2014 (Kilde: GSMArena.com)

Det ser ud til, at forventningerne til årets IFA-messe på mobilfronten efterhånden skal være på niveau med, hvad de er til Mobile World Congress.

Samsung har de sidste par år haft tradition for, at offentliggøre årets model i deres Galaxy Note-serie, hvilket også umiddelbart ser ud til at ske med Galaxy Note 4 i år.

Desuden har også både Huawei, Nokia og Sony indkaldt til event, hvor det ventes de vil præsenterer et nyt produkt.

Men også Asus melder sig på banen med et pressemøde, hvilket finder sted samme dag som Samsungs – nemlig onsdag den 3. september. Det skriver Pocketnow.com.

Asus har i år været utrolig aggressive på mobilmarkedet, hvor de i alt har lanceret 8 smartphones og 7 tablets, dog er det langt fra alle modeller vi har fået på det danske marked.

Mere til historien

Under Mobile World Congress tilbage i februar mødte vi Konrad Hahn, som er nordisk chef i Asus, til en snak om Intel-processorer i smartphones, hvor Qualcomm ellers sidder på smartphone-markedet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer