Samsung reklamerer for Galaxy Note 4

0

Samsung har kun lige annonceret Galaxy Alpha, men rygterne og spekulationerne er fortsat på Galaxy Note 4. Og Samsung er godt i gang med at reklamere for enheden.

Samsung Galaxy Note side
Samsung Galaxy Note side

Der er mindre end tre uger til Samsungs Unpacked-event til årets IFA-messe, men allerede nu reklamerer Samsung for Galaxy Note 4, der forventes at blive offentliggjort under årets IFA-messe. Det skriver GSMArena.com.

En dedikeret side på Samsung officielle side bringer en masse af de nye features, samt en lille video, hvor Galaxy Note 3 har hovedrollen, men den slutter med en lille ”reminder” om, at du kan forvente Galaxy Note 4.

Læs også: Samsung Galaxy Alpha – direkte konkurrent til iPhone 6

Det kunne dog se ud til, at det kinesiske marked måske får Galaxy Note 4 i butikkerne før vi andre. I hvert fald har vi ikke set nogle reklamer for Galaxy Note 4 på de vestlige breddegrader endnu. Der skulle ifølge Digital World være fysiske bannere placeret på Beijings Chang’an Avenue.

Screenshot fra Galaxy Note video - hvor der opfordres til at søge på Note 4
Screenshot fra Galaxy Note video – hvor der opfordres til at søge på Note 4

Samsung Galaxy Alpha, her er den – pris og specifikationer

MereMobil.dk dækker Samsungs Unpacked-event på årets IFA-messe.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 4 forventes at komme med en 5,7 tommer QHD Super AMOLED skærm, Snapdragon 805 eller Exynos 5 Octa chipset, 16 megapixels kamera med OIS. Dog er disse specifikationer ikke hverken be- eller afkræftet af Samsung.

Læs også:
Lækkede billeder – er dette Samsung Galaxy Note 4?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer